۱۳ مهر ۱۳۹۴، ۹:۱۶

سیدمحمود رضوی در گفتگو با مهر:

«نفس گرم» زندگی ایرانی را نشان می‌دهد/ خط قرمزها از منظری دیگر

«نفس گرم» زندگی ایرانی را نشان می‌دهد/ خط قرمزها از منظری دیگر

تهیه کننده سریال «نفس گرم» با اشاره به اینکه در این مجموعه سبک زندگی ایرانی و فعالیت های یک زن اجتماعی به تصویر کشیده می شود، عنوان کرد اگر به مسایل با زاویه دید درستی نگاه کنیم خط قرمزی وجود ندارد.

سیدمحمود رضوی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به سریال «نفس گرم» که هم اکنون برای پخش از شبکه یک برای ایام محرم در حال تصویربرداری است، گفت: این سریال به نوعی مفاهیم اجتماعی و اعتقادی را در کنار هم دارد و البته از فضاهایی نو هم برخوردار است که بیشتر ترجیح می دهیم هنگام نمایش اثر دیده شود تا اینکه درباره آنها صحبت کنیم.

وی که پیش از این تهیه کنندگی سریال «پرده نشین» را هم بر عهده داشت، ادامه داد: نکته مشترک این سریال و «پرده نشین» بحث سبک زندگی است که به عنوان مبنای هر دو کار قرار گرفته است. «نفس گرم» داستان و فضایی اجتماعی دارد اما چون مدتی است که در شبکه های ماهواره ای و حتی در بعضی از سریال های خودمان با فضاهایی متفاوت از زندگی واقعی خود مواجه شده ایم این سریال قصد دارد تا مثل «پرده نشین» فضا و اتمسفر زندگی ایرانی را به تصویر بکشد.

تهیه کننده سریال «نفس گرم» بیان کرد: خانواده، فرزندآوری و همچنین نمایش سبک زندگی زنی که علاوه بر زندگی خانوادگی خود فعالیت اجتماعی نیز دارد از جمله موضوعاتی است که محور این سریال قرار گرفته است.

داستان سریال ها باید به زندگی پیرامون ما شباهت داشته باشد

رضوی در ادامه با اشاره به اینکه فعالیت های اجتماعی قهرمان داستان «نفس گرم» در تعارض با زندگی روزمره اش قرار نمی گیرد، اظهار کرد: بسیاری از فعالیت های زنان با زندگی روزمره آنها تعارضی ندارد اما اگر تعارض داشته باشد اولویت با خانواده خواهد بود.

وی با اشاره به طبقه ای که محور سریال قرار گرفته است، گفت: همچنین عده ای از بانوان هم هستند که برای تامین معاش و مسایل مالی مجبورند به فعالیت های بیرون از خانواده بپردازند که البته آنها موضوع این سریال نیستند بلکه خانواده ای که محور این سریال هستند به لحاظ اجتماعی و اقتصادی عضو طبقه متوسط رو به بالای جامعه قرار دارند و همچنین به موضوع زنان سرپرست خانوار هم پرداخته شده است.

تهیه کننده سریال «پرده نشین» درباره آثاری که تهیه کنندگی آنها را بر عهده می گیرد، اظهار کرد: هر کاری که هرکسی انتخاب می کند باید تناسبی با سبک زندگی خود شخص نیز داشته باشد. موضوعات و داستان هایی هم که من برای ساخت انتخاب می کنم باید شباهت هایی با واقعیت آنچه در پیرامونم می گذرد، داشته باشد. از طرف دیگر آنچه برای من اولویت دارد این است که بتوان با داستان حرف خوبی را برای حداکثر افراد جامعه بیان کرد. بنابراین اگر قرار باشد موضوعی را بیان کنیم و دیده نشود تنها اسراف منابع مالی و نیروی انسانی است.

اگر ما به مسایل و موضوعات درست نگاه کنیم خط قرمزی وجود ندارد

وی درباره سریال های مذهبی که اخیرا بیشتر به فضای احساسی نزدیک شده اند، بیان کرد: درام باعث جذابیت داستان می شود و البته ممکن است به تدریج این موقعیت های درام به کلیشه هم تبدیل شده و در سریال های مختلف تکرار شود. محدود بودن فضاهایی که نویسندگان ما تجربه کرده اند و همچنین محدودیت هایی که در اجتماع وجود دارد که به طور مثال نمی توان درباره همه اقشار جامعه صحبت کرد باعث شده است که خود نویسندگان هم به تدریج خود را سانسور کنند، در نتیجه خروجی کارشان به این تکرار می رسد.

رضوی درباره ساخت آثار متفاوت در حوزه سریال های مذهبی بدون نگرانی از ممیزی‌ها بیان کرد: اگر زاویه دید درستی را نسبت به موضوعات انتخاب کنیم، می توان سراغ ایده ها و سوژه های متفاوتی رفت. به طور مثال سریال «پرده نشین» از جمله کارهایی بود که همه می گفتند این اثر امکان پخش شدن ندارد و عزت الله ضرغامی رییس سابق سازمان صداوسیما هم در یادداشتی بیان کرده بود که مشاورانش گفته اند «پرده نشین» نمی تواند به پخش برسد. با این حال می توان موضوعی را مطرح کرد که در عین حال که مساله حادی را بیان می کند روی آنتن برود و هیچ اتفاقی هم رخ ندهد.

وی در پایان تصریح کرد: زاویه نگاه و زاویه دیدی که ما به «پرده نشین» داشتیم متفاوت بود و به نظر من اگر ما به مسایل و موضوعات درست نگاه کنیم خط قرمزی وجود ندارد.

کد خبر 2931865

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha