به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین احمد شرفخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه در این باره گفت: از امتیازات تشکیل این مراکز میتوان به ایجاد عدالت آموزشی با نگاه به مناطق محروم، ایجاد زمینه دسترسی به مکان آموزشی و اساتید قوی و خبره، ایجاد فضای فراگیر و همگانی در جهت آموزش حفظ قرآن، ایجاد زمینه حضور اقشار خاص در زمینه حفظ قرآن، فعال کردن نیروهای قرآنی هر استان، ارائه آموزشهای قرآنی متناسب با زبان، فرهنگ، آداب و رسوم هر استان و... . اشاره کرد.
حجت الاسلام شرفخانی گفت: در همین راستا در مرکز آموزش مجازی حفظ قرآن با همکاری مرکز ملی تربیت مربی حفظ و قرائت قرآن کریم، سه دوره تربیت مربی ویژه دورههای غیرحضوری برگزار شد که در این دورهها بیش از ۶۰ نفر از کارشناسان قرآنی خواهر و برادر از استانهای خراسان رضوی، قم، اصفهان، خوزستان، البرز، مرکزی، همدان، کرمانشاه، اردبیل، گیلان، گلستان، خراسان شمالی، سمنان، ایلام، لرستان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان شرکت کرده و با سرفصلهای تربیت مربی دورههای غیر حضوری قرآن آشنا شدند.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: سرفصلهای این دورهها عبارتند از؛ چرایی و چگونگی حفظ قرآن، اصول عمومی کلاسداری، کارگاه آموزش تدریس حفظ قرآن، نقاط ضعف و قوت دورههای حفظ غیرحضوری، اقتضائات آسیبها و راهکارهای حفظ غیرحضوری قرآن، اصول مشاورهدهی به حفاظ و ... که توسط اساتید نامآشنایی چون استاد طباطبایی، استاد قاسمی، استاد معتمدی، استاد مهندسی، استاد هاشمی و ... ارائه شد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: مرکز آموزش مجازی حفظ قرآن کریم در دی ماه سال ۱۳۹۱ توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه راهاندازی شده است و تاکنون بیش از ۲۴ هزار نفر از آموزشهای رایگان این مرکز بهره مند شده اند.
علاقمندان میتوانند برای بهرهمندی از آموزشهای این مرکز در پایگاه اینترنتی www.quranhefz.ir ثبت نام نمایند.
نظر شما