به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالله حسنزاده آملی ظهر سهشنبه در مراسم افتتاحیه سومین جشنواره فیلم اشراق که با حضور طلاب هنرمند و مسئولان فرهنگی در سالن سینما ونوس برگزار شد، اظهار داشت: در گذشته طلاب زبان هنریشان منبر و آثار مکتوب بوده و جشنواره فیلم اشراق فرصتی را ایجاد کرد تا طلاب نیز بتوانند اگر اندیشه و سخنی دارند آن را با زبان سینما عنوان کنند.
وی افزود: آثاری در جشنواره فیلم اشراق وجود داشت که نشان میداد طلاب حرفهای تازهای برای گفتن دارند.
عضو هیئت انتخاب سومین جشنواره فیلم اشراق ابراز داشت: مهم این است که انسان هم حرف برای گفتن داشته باشد و هم حرفش تازه باشد و با زبان تازه آن را بیان کند.
لازم نیست همه آثار به فیلم تبدیل شوند
وی عنوان کرد: این گونه نیست که آثار غیر سینمایی ارزش نداشته باشند. دیوان حافظ، شاهنامه فردوسی و مثنوی نیز حرفهایشان تازه است و لازم نیست همه آنها فیلم شوند.
حجت الاسلام حسنزاده آملی با بیان اینکه هنر آمده تا اندیشه را ماندگار کند، اظهار کرد: هر اندیشه را باید با نوعی زبان هنری عنوان کرد برخی با نقاشی، تئاتر و سینما. هرکس اندیشه و فکر و حرف تازهای دارد به دنبال زبان هنر میرود.
عضو هیئت انتخاب سومین جشنواره فیلم اشراق، افزود: اگر اندیشهای ماندگار نشده به دلیل آن است که بر قامتش هنر قرار نداشته است.
وی تصریح کرد: برخی آثار جشنواره فیلم اشراق آنچنان غنی بوده که بدون دیالوگ و زیرنویس نیز میتوان مقصود را متوجه شد و حتی افراد کشورهای دیگر نیز بدون شنیدن دیالوگ متوجه بشوند.
عضو هیئت انتخاب سومین جشنواره فیلم اشراق ابراز کرد: جای خوشبختی است که در این دوره طلاب خواهر نیز آثاری ارائه دادند. طلابی که با آثارشان نشان میدهند اندیشه نویی دارند و میتوانند آن را به زبان رسانه عنوان کنند.
نظر شما