۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۲۹

معاون حجتی اعلام کرد؛

جزئیات برنامه‌های شیلاتی در سال ۹۵/ تولید ۳۰ هزارتُن ماهی در قفس

جزئیات برنامه‌های شیلاتی در سال ۹۵/ تولید ۳۰ هزارتُن ماهی در قفس

رئیس سازمان شیلات جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی برای فعال سازی ظرفیت‌های شیلاتی کشور را اولویت این سازمان در سال ۱۳۹۵ اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن صالحی گفت: ضروری است از ظرفیت‌های صندوق توسعه ملی، تسهیلات بانکی و سرمایه‌های سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای فعالیت‌های شیلاتی در سال ۹۵ بیشتر از گذشته استفاده شود. معاون وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: کشور باید از واردات تخم چشم زده قزل آلا در سال ۹۵ بی‌نیاز شود.

صالحی ساماندهی و گسترش برقراری ارتباط بخش غیر دولتی شیلات ایران با کشورهای دیگر نظیر چین، نروژ، فنلاند، ایتالیا، فرانسه، عمان را خواستار شد و با بیان اینکه ماهیان خاویاری برند کشور است؛ بر لزوم سرمایه گذاری در جهت گسترش مزارع تکثیر و پرورش این نوع ماهیان تاکید کرد. وی گفت:ساختار تشکیلاتی مراکز بازسازی آبزیان و مدیریت بنادر در سال ۹۵ باید عملیاتی شود.

رئیس سازمان شیلات ایران تعیین تکلیف شناورهای بی هویت در آب‌های فرا سرزمینی با هماهنگی با سازمان بنادر و ماهیگیری را از دیگر برنامه‌های این سازمان در سال ۹۵ عنوان کرد و افزود: شناورهای بی هویت و ناشناخته مشکل ایجاد می‌کنند و شیلات نباید پاسخگوی بی قانونی، تجارت غیرقانونی (قاچاق) و درگیری‌های آن‌ها در کشورهایی مانند ترکمنستان و کویت باشد.

وی ادامه داد: بنابراین معاونت صید و بنادر ماهیگیری در سال ۹۵ موضوع بسته شدن پرونده شناورهای بی‌هویت را در دستور کار قرار دهد واین پرونده بسته شود. معاون وزیر جهاد کشاورزی بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت رسانه‌ها برای فرهنگ سازی در جهت افزایش سرانه مصرف آبزیان در کشور تاکید کرد و از هدف گذاری برای پرورش ۳۰ هزارتن ماهی به روش پرورش در قفس در سال ۹۵ خبر داد.

رئیس سازمان شیلات ایران اظهار داشت: ایجاد مجتمع‌های ماهیان زینتی که در سیستم مداربسته آب کمی می‌خواهد به منظور ایجاد اشتغال جوانان در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری در دستور کار سال ۹۵ قرار دارد.

کد خبر 3585992

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha