غلامرضا ميری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نوسانات قيمت زعفران در بازار اظهار كرد: نوسانات قيمت زعفران در بازار همواره ما را با مشكلاتی مواجه میكند و همين نوسانات شديد قيمت اجازه نمیدهد كه ما به درستی در اين عرصه فعاليت كنيم.
وی ادامه داد: در چنين فضای پرنوساني، مشتريان ما چه در داخل و چه در خارج از كشور از دست میروند و ما را در بخش صادرات با مشكلاتی روبهرو میكند.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان زعفران خراسان رضوی با تأكيد بر اهميت صادرات زعفران به عنوان يك محصول با ارزش افزوده بالا گفت: تلاش برای افزايش صادرات محصولات كشاورزی بهويژه زعفران كه دارای ارزش افزوده بالايی است، میتواند به افزايش ارزآوری كمك كرده و اقتصاد كشور را در مسير بهتری قرار دهد.
ميری با بيان اينكه هماكنون مسير براي قاچاق زعفران بسته شده است، گفت: با اين وجود متاسفانه، شاهد قاچاق پياز زعفران به ويژه به كشور افغانستان هستيم و در اين مسير، عدهای سودجو به دنبال كسب منافع شخصی هستند تا جايی كه جايگاه اين محصول باارزش را مورد هدف قرار میدهند.
وی ادامه داد: در افغانستان نيروی كار ارزان فراوانی وجود دارد كه اتفاقا در همين ايران هم آموزش ديدهاند، بنابراين قاچاق پياز زعفران به اين كشور و از طرفی وجود نيروی كار ارزانقيمت در آنجا سبب میشود ما با دست خود، براي خودمان رقيب درست كنيم.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان زعفران خراسان رضوی با بيان اينكه بايد اقدامات جدیتری برای جلوگيری از قاچاق پياز زعفران انجام شود، تأكيد كرد: ايران هماكنون بازار جهانی توليد و صادرات زعفران را در اختيار دارد كه با قاچاق پياز زعفران، عملا اين بازارها از ما گرفته خواهد شد بنابراين نيازمند اقدامات جدیتري در اين زمينه هستيم.
نظر شما