محمد مسلمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامه «جشن فرشته ها» که در ایام ماه مبارک رمضان هر روز از شبکه یک سیما پخش می شود، گفت: «فیتیله محبت» رویکردی است که ما سال ها داشته و هدفی است که سال ها دنبال کرده ایم و بر این اساس در این برنامه سرزدن به کودکان بیمار، برآوردن آرزوها و... از جمله فعالیت های ماست.
وی با تشریح برنامه و کودکانی که در آن سراغشان می رود، اظهار کرد: ما در «جشن فرشته ها» سراغ افرادی رفتیم که از طریق کمیته امداد و شهرداری منطقه ۱۲ در محدوده هرندی معرفی شدند. اینها بچه های آسیب دیده بودند و البته ما سعی کردیم کودکی را که با بیماری مبارزه کرده است یا بچه ای که روی پای خود می ایستد به مخاطب نشان دهیم.
این کارگردان در واکنش به اینکه در ایام ماه مبارک رمضان در برنامه های تلویزیون موجی راه می افتد و همه سراغ چنین شخصیت هایی می روند، یادآور شد: گروه ما یک ویژگی دارد که کارهایش به ماه رمضان ختم نمی شود. ما در طول سال هم این فعالیت ها را انجام می دهیم اما این را قبول دارم که چون رمضان ماه عزیزی است همه برنامه ها به این سمت می آیند.
رسالت ما به تصویر کشیدن خوبی هاست
وی اضافه کرد: مسلما چنین اقداماتی نمی تواند مقطعی باشد و امیدوارم این برنامه ها در طول سال هم رخ دهد وگرنه اینکه تنها در یک ماه سراغ این موضوعات و افراد برویم تاثیر منفی هم می گذارد.
کارگردان برنامه «فیتیله» درباره برانگیخته شدن حس دلسوزی مخاطب در چنین فضایی بیان کرد: روی دیالوگ هایی که در بخش «فیتیله محبت» برنامه «جشن فرشته ها» به نگارش درمی آید فکر می شود. مژده شعبان نویسندگی بخش «فیتیله محبت» را بر عهده دارد و سعی می کنیم چنین حس ترحم و دلسوزی به وجود نیاید. حتی هدیه ما به کودکی که به عنوان فرشته سراغش می رویم به اسم جایزه به وی تعلق می گیرد و نه کمک.
وی در پاسخ به اینکه این اقدامات چقدر می تواند ادامه دار باشد، بیان کرد: رسالت ما این است که این افکار را در ذهن بچه ها راه بیندازیم رسالت ما به تصویر کشیدن خوبی هاست. اینکه حتی یک نفر در یک شهر دور افتاده به فکر این بیفتد که یک کار خوب انجام دهد برای ما کافیست و ادامه این جریان بر عهده سازمان ها و نهادهای مربوطه است.
طرح هایی برای شبکه سه و شبکه نسیم
مسلمی در ادامه با اشاره به دیگر طرح هایی که قصد تولید آنها را بعد از ماه رمضان دارند، اظهار کرد: یکی از طرح های ما «چمچاره» است که به تازگی در شبکه سه سیما تصویب شد. این برنامه قرار است به آسیب های اجتماعی بپردازد و به صورت نمایشی کار می شود. دو طرح دیگر هم با نام های «بزرگان فامیل» و «خنده کلاسیک» داریم که در شبکه نسیم تصویب شده است. مسابقه «بزرگان فامیل» برای پدربزرگ ها و مادربزرگ هاست تا به این ترتیب به آنها ارزش بگذاریم.
وی در تشریح این مسابقه توضیح داد: مسابقه را خود ما طراحی کرده ایم و از بخش های مختلفی تشکیل شده است. در این مسابقه پدربزرگ ها و مادربزرگ هایی که توانایی های لازم را داشته باشند، شرکت می کنند. آنها در بخشی غذاهای قدیمی درست می کنند و یا مکان های قدیمی را از روی تصویر تشخیص می دهند. حساب کردن با چرتکه و یا استفاده از ابزار قدیمی از دیگر بخش های این مسابقه است. البته بخشی از مسابقه نیز مدرن است و شاید بزرگان فامیل مجبور شوند آتاری هم بازی کنند. «خنده کلاسیک» هم مثل فیلم های کمدی کلاسیک است که قصه دارد و خود گروه ما در آن بازی می کند.
کارگردان برنامه «فیتیله» در پایان درباره علاقه اش به تولید دوباره این برنامه عنوان کرد: امیدواریم با بازگشت عبدالعلی علی عسکری در سمت رییس سازمان صداوسیما تغییرات خوبی را شاهد باشیم. مردم «فیتیله» را دوست دارند زیرا این برنامه سبکی دارد که جا افتاده است، سه نسل از بچه ها و حتی خانواده ها با آن زندگی کردند و ما می بینیم که مردم همچنان خواهان «فیتیله» هستند. با این حال هنوز درخواستی برای تولید دوباره برنامه نبوده است.
نظر شما