۲۳ تیر ۱۳۹۵، ۹:۳۰

سرپرست امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان:

حجاب زنان تأثیرگذاری سیاسی، فرهنگی و اقتصادی دارد

حجاب زنان تأثیرگذاری سیاسی، فرهنگی و اقتصادی دارد

اهواز ـ سرپرست امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان گفت: حجاب زنان تأثیرگذاری سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیده فرانک موسوی شامگاه سه شنبه در مراسم اعزام ۲۰۰ دانشجوی تحت حمایت این نهاد به مشهد مقدس در مسجد اعظم اهواز اظهار کرد: از مسئولان کمیته امداد برای توانمندسازی خانواده ها تقدیر و تشکر می کنم و این نهاد یادگاری از امام راحل است که با دستور ایشان در راستای توانمندسازی خانواده های محروم تشکیل شد.

وی افزود: یکی از اهدافی که دنبال آن هستیم مباحث فرهنگی و ارتقای جایگاه زنان است. به هر حال به دنبال این هستیم که زنان و دختران ایرانی در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی حضور داشته باشند.

سرپرست امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان با اشاره به اینکه وظیفه همه مسئولان قدم برداشتن در راستای توانمندسازی خانواده های تحت حمایت کمیته امداد است، گفت: با تشکیل نظام جمهوری اسلامی ایران الحمدلله این جایگاه بالا برای زنان ایجاد شده و کمیته امداد امام نیز در راستای تقویت این بانوان تلاش می کند.

موسوی تصریح کرد: از ۱۹ تا ۲۵ تیرماه جاری هفته صیانت از حجاب و عفاف است.  این وظیفه شرعی و دینی ماست که به اصل حجاب و عفاف بپردازیم.

وی ادامه داد: حجاب به معنای پوشش مناسب برای زنان و مردان است که بعد ایجابی و سلبی آن در قرآن ذکر شده و به کرات در مورد این مسئله در قرآن اشاره شده است.

سرپرست امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان گفت: حجاب تنها خاص زنان نیست و در سوره نوح مردان و زنان هر دو به رعایت حجاب و عفاف توصیه شده اند. توصیه آنها به رعایت حجاب، پرهیز از نگاه حرام، رعایت نجابت و داشتن عفاف با هدف تزکیه نفس و عزت و طهارت بیان می شود.

موسوی بیان کرد: حجاب یک ارزش برای زنان است چون مادران خانواده و تربیت کننده فرزندان هستند. این بزرگی و ارزش برای زنان قائل شده و ارزش گذاری برای بانوان در هیچ دینی به اندازه اسلام نیست.

وی عنوان کرد: مقام معظم رهبری همواره فرموده اند که حجاب وقار و ارزش گذاری زن است و در واقع سنگین کردن کفه آبروی زن است و از این بابت باید از اسلام تشکر کنیم.

سرپرست امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان یادآور شد: حجاب و داشتن عصمت برای زن یک امانت و حق الهی است که باید آن را رعایت کنیم.

موسوی تصریح کرد: حجاب در دنیا برای زنان مسلمان یک رسانه است و چادر، عفت و حجاب زنان یک رسانه خواهد بود. حضور زنان در عرصه های علمی، حضور زنان نخبه در عرصه های بین المللی، ورزش و دیگر بخش ها آن هم با حجاب اسلامی برای دنیا پیام دارد؛ پیامش این است که زنان مسلمان ایرانی با رعایت عفاف و حجاب و بهره گیری از الگوهای خودش در صدر اسلام مثل حضرت فاطمه (س) و حضرت زینب (س) حاضر می شود.

وی اظهار کرد: حضور با حجاب و عفت زنان ایرانی در عرصه های بین المللی هیچ منعی برای فعالیت زنان ایرانی نیست. الحمدلله نظام مقدس جمهوری اسلامی این شرایط فعالیت های گسترده را برای زنان ایرانی فراهم کرده است.

سرپرست امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان گفت: امام راحل بارها بیان فرمودند که با انقلاب اسلامی ایران تحولی که در جامعه زنان اتفاق افتاده به مراتب بیشتر از مردان است و این یعنی بانوان از دستاوردهای انقلاب بیشتر بهره مند شدیم چون به زن ما هویت اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی داده است.

موسوی تأکید کرد: حجاب زنان تأثیرگذاری سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی دارد. ما زنان مسلمان ایرانی نباید فراموش کنیم که حضورمان با حجاب منعی برای فعالیت ندارد.

وی عنوان کرد: به فرزندان باید بینش و بصیرت حجاب و عفاف را آموزش داد. تکنولوژی روز به سرعت در حال پیشرفت است و باید برای حضور فرزندان در شبکه های مجازی استراتژی داشته باشیم.

سرپرست امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان ادامه داد: مادران ایرانی حتما باید فرزندان را کنترل و به سمت حضور در اماکن مذهبی مثل مسجد ترغیب کنند. جوانان ما باید بینش مذهبی و نگاه اعتقادی به حجاب و عفاف داشته باشند چون باعث تحکیم بنیان خانواده و ایجاد امنیت اجتماعی می شود.

کد خبر 3712146

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha