به گزارش خبرنگار مهر سرهنگ محمد حسین حمیدی با اشاره به اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات ناوگان مسافربری بخصوص رانندگان اتوبوسها گفت: تنها طی ۲ ماهه نخست فصل تابستان ۴ هزار راننده اتوبوس به علت تخلفات حادثه ساز و مثبت شدن تست اعتیاد آنها از رانندگی محروم شدند و دفترچه رانندگی آنها به صورت موقت یا دایم ضبط شده است.
وی با اشاره به این که ناوگان حمل و نقل عمومی مسافربری از مبدا تا مقصد با کمک عوامل کنترل نامحسوس و پیامکهای مردمی به سامانه ۱۱۰۱۲۰ کنترل میشوندافزود: در راستای ارتقای ایمنی مرحله آخر سفرهای تابستانی، طرح تشدید برخورد با تخلفات رانندگان اتوبوس به مرحله اجرا گذاشته شده است.
رییس پلیسراه راهور ناجا افزود: در راستای این طرح کلیه تخلفات این رانندگان بخصوص تخلفات حادثه ساز، ساعت مجاز رانندگی و نقص فنی اتوبوسها به طور جدی توسط ماموران پلیس راه کنترل شده و اتوبوسهای ناایمن متوقف و مسافران آنها به اتوبوسهای ایمن منتقل میشوند.
وی تصریح کرد: اجرای این طرح تا پایان سفرهای تابستانی همچنان ادامه دارد.
رییس پلیسراه راهور ناجا با اشاره به این که بر اساس بر اساس آمارها شمار اتوبوسهای کشور از ۴۰۰۰ دستگاه در سال ۸۵ با ۴ برابر افزایش به ۱۶۰۰۰ دستگاه در سال ۹۴ افزایش داشته است افزود: این در حالیست که تصادفات اتوبوسها از ۲۵۰ فقره در سال ۸۶ با نصف شدن به ۱۲۰ فقره در سال گذشته کاهش داشته است.
وی به آمار متوفیان ناشی از تصادفات اتوبوسها در سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: بر اساس آمارها شمار کشتههای تصادفات اتوبوسها از ۵۴۳ تن در سال ۸۶ به ۲۱۷ تن در سال ۹۴ کاهش داشته است که این آمار از کاهش ۶۰ درصدی کشتههای تصادفات اتوبوسها در این مدت حکایت دارد.
رییس پلیسراه راهور ناجا افزایش کنترلهای پلیس، بکارگیری تجهیزات کنترل الکترونیکی و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی در کشور را مهمترین دلایل این کاهش اعلام کرد و گفت: در عین حال پلیس راه در تلاش است تا با به روز رسانی تکنولوژیهای الکترونیکی کنترلی و اجرای طرحهای تشدید برخوردی در کنار آموزش و فرهنگسازی و جلب مشارکت مردمی برای نظارت بر عملکرد این ناوگان آمار سوانح اتوبوسها را کاهش دهد.
نظر شما