به گزارش خبرگزاری مهر، فاطمه جان احمدی، برگزیده سومین دوره جشنواره کتاب دین و پژوهش های برتر برگزاری جشنواره تخصصی و ویژه آثار دینی را یک ضرورت توصیف و اظهار کرد: کتابهای دینی باید از نظر کمی و کیفی مورد ارزیابی قرار بگیرند و جشنوارههایی مانند جشنواره کتاب دین و پژوهشهای برتر این امکان را برای آثار دینی مهیا میکند.
جان احمدی با بیان اینکه جشنواره فرصت مناسبی برای معرفی و شناخته شدن نویسندگان جوان و با استعداد است، افزود: فقط معرفی برگزیدگان و اهدای جوایز به آنها کافی نیست و نباید پس از شناخته شدن مولفان با استعداد، آنها را رها و فراموش کرد. بلکه باید نویسندگان را برای خلق آثار با ارزش و فاخر مورد حمایت قرار داد تا آنها تشویق و ترغیب شوند و ارائه آثار عمیق و مبتکرانه تداوم یابد.
مولف کتاب «تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی» که در چند دوره به عنوان ناظر انتخاب کتابهای برتر حضور داشته است، برای بهتر برگزار شدن جشنواره کتاب دین و پژوهشهای برتر تاکید کرد: باید با روشها و تکنیکهای جدید، کتابها را نقد و بررسی و در نهایت به عنوان کتاب برتر و شایسته تقدیر انتخاب کرد.
وی در پایان گفت: باید سطح کتابها تفکیک شود که برای مخاطب عام یا خاص مناسب است یا باید به عنوان کتاب درسی در نظر گرفته شود.
ششمین جشنواره کتاب دین و پژوهش های برتر در ۱۰ گروه با محورهای «علوم قرآن و حدیث»، «اصول، فقه و حقوق اسلامی»، «فلسفه، کلام، عرفان، اخلاق و مذاهب اسلامی»، «تاریخ، فرهنگ و تمدن اسلامی»، «ادبیات داستانی و رمان»، «کودک و نوجوان»، «علوم اجتماعی»، «علوم اقتصادی و مدیریت اسلامی»، «علوم تربیتی، روانشناسی و علوم رفتاری»، «علوم سیاسی، انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره)» در تاریخ ۸ دی ماه از برگزیدگان خود تجلیل می کند.
نظر شما