۱۹ اسفند ۱۳۹۵، ۱۴:۳۷

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران:

بانوان طلبه از فضای مجازی برای گسترش معارف قرآنی استفاده کنند

بانوان طلبه از فضای مجازی برای گسترش معارف قرآنی استفاده کنند

قم- مدیر حوزه‌های علمیه خواهران گفت: معارف قرآنی باید توسط طلاب حوزه‌های علمیه خواهران توسعه یابد و فضای مجازی برای دستیابی به این مهم فرصت خوبی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمودرضا جمشیدی قبل از ظهر پنج‌شنبه در یازدهمین جشنواره سراسری قرآن کریم که در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران برگزار شد، با اشاره به اینکه هر انسانی باید ظرفیت وجودی خود را بشناسد، اظهار کرد: ظرفیت شناسی برای انسان بسیار مهم است و اگر انسان ظرفیت خودش را نشناسد هیچ کاری نمی‌تواند انجام دهد و همه انسان‌های صاحب اراده که توانستند اثری خلق کنند خودشان را شناختند.

وی با اشاره به اینکه انسان باید حتما همراه با شناخت خود اتکال به خدا داشته باشد، ادامه داد: اگر همراه با شناخت اتکال به خدا وجود نداشته باشد مفسده ایجاد می‌شود.

جشنواره قرآنی میدان مسابقه الهی است

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه این جشنواره‌ها میدان مسابقه الهی هستند و مسابقه دادن برای شناخت ظرفیت‌های خویش است، گفت: این جشنواره‌ها نقطه شروع است نه توقف؛ و هدف پیامبر خاتم(ص) این بود تا دید انسان را وسیع و نگاه را بلند کند.

وی با اشاره به اینکه علم انسان با شناخت ظرفیت‌های وجودی فرد گسترش پیدا می‌کند، اضافه کرد: خداوند به شما خواهران طلبه توفیق عنایت کرده تا در مسیر قرآن حرکت کنید و این جشنواره قرآنی فرصتی است که محصول کارتان را در معرض داوری و نقد قرار دهید و به مراحل بالاتر برسید.

حجت الاسلام جمشیدی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: 500 مدرسه علمیه در سراسر کشور داریم و 80 هزار طلبه مشغول به تحصیل و یکصد هزار فارغ التحصیل وجود دارد.

وی بیان کرد: این ظرفیت عظیم حوزه‌های علمیه خواهران به برکت انقلاب اسلامی توسعه پیدا کرد و مسئولان باید این ظرفیت را بشناسند و از آن بهره ببرند.

حوزه‌های علمیه مهد نشر معارف قرآنی و تفسیری باشد

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران یادآور شد:‌ اکنون ۹۵ درصد اساتید حوزه‌های علمیه خواهران را بانوان تشکیل می‌دهند که این به عنوان یک موفقیت در کارنامه درخشان انقلاب اسلامی به ثبت رسیده است.

وی تصریح کرد: معارف قرآنی باید توسط حوزه‌های علمیه خواهران توسعه پیدا کند و یک سوم مدارس علمیه ما کانون‌های قرآن دارند.

حجت الاسلام جمشیدی افزود: امروزه جمعیت شرکت کنندگان طلاب خواهران در جشنواره‌های استان‌های مختلف کشور از طلاب برادران بیشتر است که بیانگر رشد و توسعه علوم در حوزه علمیه خواهران است.

وی با تأکید بر اینکه حوزه‌های علمیه باید مهد نشر معارف قرآنی و تفسیری باشد، عنوان کرد: مخاطب قرآن مجید همه انسان‌ها هستند و از میان انسان‌ها باید گروهی برای یادگیری قرآن و دین شناسی وقتشان را اختصاص دهند تا مردم را پند و نصیحت دهند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به اینکه امروزه فضای مجازی فرصت خوبی است تا مفاهیم قرآنی را نشر دهیم، اظهار داشت: شما خواهران طلبه طلیعه‌دار حرکت‌های قرآنی هستید و اگر می‌خواهید اثرگذار باشید باید قوت علمی و تسلط بر مقدمات تفسیری قرآن داشته باشید.

کد خبر 3927849

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha