به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی عبدالهی در بازدید از فضاهای فرهنگی، اجتماعی و ورزشی منطقه چهار طی نشست با مدیران شهری این منطقه اظهار داشت: همزمان با پایان دوره مدیریت شهری فعلی برنامه ها و فعالیت های جدیدی را در قالب داستان تابستان به مناطق ابلاغ کردیم که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی در ادامه بر لزوم شناسایی، کنترل و پیشگیری از آسیب های اجتماعی، تلاش برای تقویت هویت دینی، انقلابی و محله ای، تحکیم و تقویت بنیان خانواده، شناسایی و کمک به نیازمندان محله با بهره گیری از ظرفیت های محله با حفظ کرامت شهروندان تاکید کرد.
عبدالهی ضمن قدردانی از مجموعه مدیران شهری منطقه چهار گفت: در یک سلسله نظارت ها بناداریم ضمن بازدید از مناطق، فعالیت ها و تلاش های مدیران و کارشناسان سراهای محلات و دیگر فضاهای اجتماعی و فرهنگی مناطق را ارج بنهیم.
وی با بیان اینکه موضوع شهر و نگهداشت شهری از زمان شکل گیری بلدیه تهران مورد توجه قرار گرفته است، افزود: طی تلاش های صورت گرفته در دهه اخیر، حوزه اجتماعی و فرهنگی شهرداری در راستای تبدیل شهرداری از سازمان خدماتی به نهاد اجتماعی با گسترش و تنوع فعالیت ها گام های اساسی را در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی، پاسخگویی به مطالبات فرهنگی شهروندان برداشته است.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: حوزه اجتماعی شهرداری هم اکنون با ورود به موضوعات اجتماعی، فرهنگی، آسیب ها و خانواده، اقدامات موثری را انجام داده که می تواند در گذر زمان اثرگذار باشد.
وی با اشاره به منطقه چهار به عنوان بزرگترین و پرجمعیت ترین منطقه گفت: این منطقه از محلات برخوردار و کم برخوردار تشکیل شده و رسیدگی به شهروندان و حل مشکلات آنان، روحیه، انگیزه، صعه صدر و بردباری بالا و همچنین علاقه مندی به خدمت به مردم را می طلبد که قابل تقدیر و ستایش است.
عبدالهی با تاکید بر اجرای قوی فعالیت های پیش بینی شده در ایام تابستان در مناطق ۲۲گانه پایتخت گفت: بناداریم با وجود اتمام این دوره مدیریت شهری تا آخرین روز خدمت، با قوت به کار ادامه دهیم و باید مطالبات به حق مردم را به سرانجام برسانیم.
سید امیرعباس بهاری شهردار منطقه ۴ نیز در ادامه این نشست، با تاکید بر ضرورت مدیریت واحد شهری گفت: مدیریت یکپارچه شهری ضمن برطرف کردن این مشکل شرایط پاسخگویی بهتر و بیشتر مسئولان در برابر مردم را محقق کرده و باعث میشود اهداف مورد نظر شهر به سرعت و با کمترین هدر رفت هزینه و زمان محقق شود.
وی نیروی انسانی متعهد و متخصص را عامل توسعه در تمام بخشها دانست و افزود: سرای محلات به عنوان مرکز برنامه ریزی و اجرای برنامه های فرهنگی، اجتماعی و آموزشی محلات هستند و باید به نحوی برنامه ریزی کنند تا شهروندان هر محله برای رفع نیازهای خود مجبور به خروج از محله یا منطقه نباشند و تمامی نیازهای خود را در محله خود برطرف نمایند.
شهردار منطقه ۴ افزود: تجهیز کتابخانه در سراهای محله برای استفاده جوانان و نوجوانان از جمله اقداماتی است که باید در اولویت سراهای محله قرار گرفته است.
وی با اشاره به تشکیل مجمع خیرین منطقه ۴ افزود: با تشکیل مجمع خیرین شمال شرق پایتخت ضمن شناسایی خانواده های در معرض آسیب و یا آسیب دیده، سرپرستان این خانواده ها برای امرار معاش به مراکز کارآفرینی معرفی می شوند.
بهاری با اشاره به اقدامات بیش از یک دهه مدیریت شهری در کلانشهر تهران گفت: با توجه به اقدامات ماندگار مدیریت شهری تهران در موضوعات حمل و نقل، تفریحی، گردشگری و همچنین خدماتی در تهران، لزوم رسیدگی ویژه و حفظ این اقدامات از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
مجتبی عبدالهی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با همراهی مدیران کل ستادی، سازمانها و شرکتهای تابعه معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و مسئولین حوزه اجتماعی و فرهنگی منطقه چهار، از دو سرای محله حکیمیه و نارمک بازدید کرد و ضمن گفت و گو با مسئولین و شهروندان، عملکرد خانه های قرآن و عترت، سلامت و محیط زیست، هنرو ادبیات، دانش و پژوهش، جهاد و ایثار، فناوری اطلاعات و فضای مجازی، آموزش های شهروندی، ورزش و تفریحات سالم، خانواده و سبک زندگی، خدمات اجتماعی و دوام و ایمنی این سراها را مورد بررسی قرار داد.
اتوبوس دیابت مستقر در سرای محله حکیمیه، مرکز کارآفرینی و توانمندسازی سازمان خدمات اجتماعی و تولیدات مختلف زنان نیز از دیگر مراکز مورد بازدید بود.
فعالیت های مرکز نوآوری شهر در مرکز خدمات اجتماعی و رفاهی منطقه چهار در زمینه ساخت سازه های نمایشگاهی فوق سبک، طراحی مبلمان شهری جدید با تلاش جمعی از نیروهای نخبه دانشگاهی رشته معماری مورد اقبال مدیران شهری قرار گرفت و بر ضرورت احیای زندگی شهری با بهره گیری از ابزار هنر تاکید شد.
در این بازدید روند فعالیت های بخش های مختلف حوزه اجتماعی، موانع، چالش ها و چشم انداز فعالیت های با حضور معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، مدیران کل معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و مسئولین متناظر حوزه اجتماعی و فرهنگی منطقه چهار مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و پیشنهادهایی برای رفع معضلات ارائه شد.
نظر شما