به گزارش خبرنگار مهر، ولی الله فرج اللهی عصر یک شنبه درجلسه کمیسیون برنامه ریزی، نظارت و مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان بناب با اشاره به اینکه در سال های اخیر سیاست دولت و مسئولان کشوری، استانی و شهرستانی جلوگیری از ورود، توزیع و عرضه کالای قاچاق بوده است؛ گفت: در کنار مبارزه با ورود کالای قاچاق یکی از راه های رونق اشتغال و تولید استفاده از کالاهای ایرانی است.
وی سپس ارزش کالای قاچاق کشف شده در ۶ ماهه اول امسال در شهرستان بناب را بالغ بر ۴۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال اعلام و اظهار کرد: در مدت مشابه سال ۹۵ ارزش ریالی کالاهای مکشوفه ۱۹۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بود که افزایش ۱۰۰ درصدی کشفیات کالای قاچاق را شاهد هستیم.
رئیس کمیسیون برنامه ریزی، نظارت و مبارزه با کالای قاچاق شهرستان بناب افزود: در این خصوص ۹۲ دستگاه خودرو توقیف و ۱۵۵ نفر متهم نیز دستگیر شده اند.
فرج اللهی با اشاره به قرار گرفتن شهرستان بناب در مسیر مواصلاتی استان های غربی کشور از عدم تحویل بموقع اجناس و کالاهای مکشوفه توسط اموال تملیکی استان انتقاد کرد و گفت: بدلیل کمبود فضا و میزان بالای کشفیات روند تحویل کالاها در اموال تملیکیبا کندی صورت می گیرد!
وی خواستار ایجاد انبار مورد نیاز در شهرستان بناب برای دپو و نگهداری کالاهای مکشوفه جنوب استان آذربایجان شرقی در آن شد.
ضرورت دایرکردن انبار برای دپو و نگهداری کالاهای کشف شده
این گزارش می افزاید، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان بناب نیز در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از توجه ویژه و عنایت فرماندار شهرستان برای تشکیل این کمیسیون اظهار کرد: طی ۶ ماهه نخست امسال میزان ارزش کالاهای کشف شده قاچاق در این شهرستان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۱۳ درصد افزایش یافته است.
سرهنگ رمضان اللهوردیان همچنین ارزش کالاهای کشف شده را بالغ بر ۴۲ میلیارد و ۳۰ میلیون ریال اعلام و از همکاری های نیروهای سپاه، بسیج، اداره اطلاعات، صنعت، معدن و تجارت که در کشف این کالاهای قاچاق با نیروی انتظامی همکاری کرده اند، تقدیروتشکرکرد.
وی اذعان کرد: این نیرو در یک عملیات مشترک با اداره اطلاعات شهرستان یک محموله قاچاق پوشاک را به ارزش ۳ میلیارد ریال کشف و ضبط کرد.
این افسر انتظامی در ادامه سخنان خود بر لزوم دایرکردن انبار برای دپو و نگهداری کالاهای کشف شده در شهرستان بناب تأکید کرد.
بناب از شهرستان های موفق استان درمبارزه با قاچاق کالا
این گزارش حاکی است، مدیر جمع آوری و فروش اموال تملیکی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با بیان اینکه شهرستان بناب از شهرستان های موفق استان درامر مبارزه با قاچاق کالاست؛ گفت: از سال ۱۳۹۲ قانون جدیدی در خصوص قاچاق کالا تصویب شد که در پی این قانون جمع آوری و تحویل کالاهای مکشوفه از اداره گمرک انتزاع و علیرغم اینکه زیرساخت های لازم در این واگذاری پیش بینی نشده بود، به اموال تملیکی واگذار شد.
محمد ناصری افزود: با کمبود شدید منابع و نیرو در اموال تملیکی استان مواجه هستیم و از این رو در شرایط فعلی امکان ایجاد انبار جدید از سوی این اداره در هیچ شهرستانی امکان پذیر نیست مگر اینکه مسئولان شهرستان مکان لازم را در این خصوص در نظر بگیرند که در این صورت اموال تملیکی آماده ایجاد این انبار است.
مدیر جمع آوری و فروش اموال تملیکی تصریح کرد: روند رسیدگی به ارزش گذاری کالاهای مکشوفه کند است و جا دارد نسبت به تسریع آن اقدام شود.
نظر شما