به گزارش خبرنگار مهر، وریا رحیمی امروز دوشنبه در نشست خبری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به هفته پیشگیری از مسمومیت گفت: هرسال از اول آبان مسمویت ها آغاز و تا هفتم آبان ادامه خواهد داشت.
وی به نامگذاری ایام هفته پیشگیری از مسمومیت پرداخت و افزود: این ایام به ترتیب، پیشگیری از مسمومیت ناشی از دارو، پیشگیری از مسمومیت کودکان، پیشگیری از مسمومیت ناشی از گازها، پیشگیری از مسمومیت با مواد غذایی و گیاهان سمی، پیشگیری از مسمومیت با سموم دفع آفات و مواد شیمیایی و پیشگیری از مسمومیت سوء مصرف مواد مخدر نامگذاری شده است.
رحیمی به مقایسه آمار مسمومیت های سال قبل اشاره و خاطر نشان کرد: سال گذشته تعداد ۱ هزار و ۱۱۸ نفر به دلیل مصرف داروهای غیر مخدر، ۱ هزار و ۵۳۵ نفر با انواع مواد اعتیاد آور و ۶۶۹ نفر با انواع مواد شیمیایی مسموم شدند.
رئیس اداره تحقیق، توسعه و آموزش مردمی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یادآور شد: همچنین طی سال ۹۵ تعدا ۱۰۷ نفربه با گاز مونوکسید کربن مسموم شدند.
وی تصریح کرد: همچنین ۴۱۵ مورد گزیدگی که بیشتر با عقرب، مار و تعدادی با زنبور سمی بوده است نیز ثبت شده است.
رحیمی خاطر نشان کرد: طی سال گذشته تعداد ۵۴ نفر در اثر مسمومیت جان خود را از دست دادند که ۱۲ نفر خانم و ۴۲ نفر آقا ذکر شده است.
وی در ادامه به آمارمسمومیت های ۵ ماهه نخست امسال اشاره کرد و گفت: در این راستا ۸۵۲ نفر مسمومیت دارویی، ۱ هزار و ۴۹ نفر مسمومیت با مواد اعتیاداور، ۴۹۱ نفر با مواد شیمایی، ۴۱۰ نفر گزیدگی داشته ایم.
رئیس اداره تحقیق، توسعه و آموزش مردمی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آمار را در برخی موارد بسیار نگران کننده اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه ۶ ماهه دوم با توجه به سرمای هوا بیشترین میزان مسمومیت با گاز منوکسید کربن است باید در این زمینه مردم دقت بیشتری داشته باشند.
وی اظهار داشت: همچنین طی سال گذشته تعداد ۱۵۶ مورد مسمومیت غذایی داشتیم و این آمار ۶ ماهه اول امسال حدود ۴۵ مورد بوده است.
رحیمی بیشترین آمار مسمومیت در استان را مربوط به مواد اعتیادآور دانست و گفت: این مسمومیت ها در برخی موارد عمدی بوده است.
نظر شما