۲۱ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۴۵

مسئولان رسانه های استان قزوین:

شایسته سالاری در انتخاب مدیران،معیشت و اقتصاد رسانه جدی گرفته شود

شایسته سالاری در انتخاب مدیران،معیشت و اقتصاد رسانه جدی گرفته شود

قزوین- مسئولان رسانه های گروهی استان خواستار تحقق شایسته سالاری در انتخاب مدیران، نظارت بر عملکرد مسئولان، توجه به معیشت و اقتصاد رسانه از سوی استاندار شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست هم اندیشی مدیران، سرپرستان و مسئولان خبرگزاری ها، نمایندگی های روزنامه های سراسری، هفته نامه های محلی و پایگاههای خبری با عنوان «نقش و جایگاه رسانه در توسعه پایدار» با استاندار قزوین روز یکشنبه در سالن جلسات استانداری قزوین برگزارشد.

در این نشست که اکبر اسکندری نژاد مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، میقانی رئیس دفتر استاندار و علیرضایی مدیر روابط عمومی استانداری هم حضور داشتند مسئولان رسانه های استان دغدغه ها و دیدگاههای خود را با استاندار قزوین در میان گذاشتند و خواستار توجه بیشتر به رسانه ها و حل مشکلات خود شدند.

در این جلسه محمدرضا جباری سرپرست خبرگزاری مهر استان قزوین گفت: شایسته سالاری در انتخاب مدیران کشور و استان در سالهای اخیر بسیار کم رنگ شده و نظارت خوبی در نحوه عملکرد مدیران صورت نمی گیرد به همین دلیل تاکنون هیچ مدیری بدلیل ضعف و ناتوانی و یا تخلف از کار برکنار نشده که این روند باید اصلاح شود و در انتخاب مدیران دقت بیشتری صورت گیرد.

وی اضافه کرد: رسانه ها به عنوان چشم وگوش و زبان مردم می توانند با انعکاس دقیق مشکلات و خواسته های مردم به مسئولان در حل آنها و توسعه استان نقش مهمی ایفا کنند به شرط آن که ظرفیت نقدپذیری مسئولان بیشتر شده و از رسانه های تاثیرگذار و منصف حمایت لازم صورت گیرد.

در ادامه عبدالعظیم موسوی از روزنامه ولایت گفت: اگر مطبوعات با یارانه حمایت نشوند قادر به ادامه حیات نخواهند بود و بهتر است مدیران مسئول و روسای خبرگزاری های استان در جلسات شورای اداری و برنامه ریزی هم دعوت شوند تا در جریان مسائل قرار گیرند.

رکسانا رضایی از نشریه نگاه قزوین هم گفت: باید مسئولان دغدغه های رسانه ها را بشنوند و در حد ممکن برای رفع مشکلات آنها بکوشند.

زارع دار از روزنامه جمهوری اسلامی هم اظهارداشت: باید ظرفیت نقدپذیری مدیران بالا برود و با دستور استاندار همه مسئولان خود را موظف به پاسخگویی بدانند.

وی اضافه کرد: انصاف نیست که مدیران کشور از وضعیت معیشت و حقوق بسیار خوبی برخوردار باشند و مردم عادی در تنگنای مادی بسر ببرند و مشکلات را تحمل کنند.

محمدخرم نیاز از ایسنا اظهارداشت: اگر مدیران و استاندار مشاور رسانه ای داشته باشند می توانند در تصمیم گیری خود بهتر عمل کنند و بهتر است مدیران از ورود خبرنگاران به ادارات جلوگیری نکنند.

محمد برزگر از روزنامه آسیا گفت: برای رسیدن به توسعه پایدار باید نقش رسانه ها را جدی گرفت و از آن حمایت جدی کرد نه آنکه آنها را فقط برای انعکاس عملکردخودمان بخواهیم و از دیدگاه کاترشناسی آنها استفاده نکنیم.

وی بیان کرد: اگر به دغدغه خبرنگاران توجه می شد خیلی از طرح های غیرضروری در شهر و استان اجرا نمی شد و هزینه های استان بالا نمی رفت.

رحیم سرکار ازهفته نامه دریچه گفتگو هم اضافه کرد: باید در رسانه به تحلیل، تفسیر و نقد سازنده اهمیت دهند و این رویکرد هم در مدیران باشد تا افراد بیشتری وارد این عرصه شوند وبه مدیران کمک کنند.

وی گفت: برخی دستگاهها فکر می کنند رسانه ها باید مانند روابط عمومی، بولتن خبری آنها باشند در حالی که نقش رسانه در کاهش هزینه دولت بسیار تعیین کننده است به شرط آنکه جدی گرفته شوند.

مهری غیاثوند از روزنامه جام جم هم گفت: وضعیت فرهنگی استان نامطلوب است  و شاهد مشکلاتی مانند افسردگی، خشونت و بیکاری هستیم که باید برای بهبود این شرایط با کمک رسانه ها اقدام کرد.

حسن رجبی از روزنامه کیهان هم گفت: باید به خبرگزاری ها که درآمدی از محل آگهی ندارند کمک بیشتری شود زیرا آنها در استان ما منبع خبر هستند و اگر کم. رنگ شوند در حوزه خبر آسیب می بینیم.

حجت الاسلام امامقلی از خبرگزاری پانا گفت: هرچند مسئولان مشکلات را می دانند اما گفتن چند باره آنها از سوی رسانه ها مهم و تاثیرگذار است و اگر رسانه جدی گرفته شود می تواند از فساد و بروز مشکلات جلوگیری کند.

وی امنیت شغلی خبرنگاران و ممنوع کردن شکایت از رسانه ها را با دستور استاندار خواستار شد.

حسین آذربایجانی از مقاله نویسان روزنامه ولایت هم گفت: باید رسانه ها بر اساس میزان تاثیرگذاری رتبه بندی شده و پژوهش و تحقیق هم در آنها جدی گرفته شود.

مرادی از حدیث قزوین هم اظهارداشت: مدیران نخ نما باید مورد ارزیابی قرار گیرند و از افراد توانمند برای اداره استان استفاده شود.

امیر رجبی از هفته نامه فروردین امروز گفت: برای نقد منصفانه نیازمند کار حرفه ای و تحقیقی هستیم و این کار در صورت توجه به اقتصاد رسانه ممکن می شود.

احد چگینی از مجله صدای صنعت اظهارداشت: برای نقش افرینی در توسعه پایدار باید رسانه ها توانمند شوند تا جایگاه خود را پیدا کنند و در این میان توجه به معیشت فعالان رسانه ضروری است.

زهرا عبداللهی از هفته نامه تابان هم گفت: توسعه گردشگری و حل مشکلات صنایع تعطیل شده در اولویت کارهای استاندار قزوین باشد.

درافشانی از روزنامه ایران هم افزود: از استاندار درخواست می کنیم توقع خود از رسانه های استان برای نقش آفرینی در توسعه استان را مشخص کنند.

آزاده رحمانی از دوهفته نامه خبر قزوین گفت: با تشکیل اتاق فکر با حضور مسئولان رسانه های شاخصی می توان برای کمک به مدیریت استان و مسائل رسانه ها بهتر عمل کرد.   

در ادامه استاندار قزوین به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت.

کد خبر 4141968

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha