۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۵۳

مدیرعامل شرکت فناوری بن‌یاخته‌های رویان:

۱۰۰۰نمونه خون بند ناف در استان سمنان ذخیره‌سازی شد

۱۰۰۰نمونه خون بند ناف در استان سمنان ذخیره‌سازی شد

سمنان- مدیرعامل شرکت فناوری بن‌یاخته‌های رویان بابیان اینکه ذخیره‌سازی سلول‌های بنیادی باید به‌صورت فرهنگ نهادینه شود، گفت: یک هزار نمونه خون بند ناف در استان سمنان ذخیره‌سازی شده است.

 به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی ضرابی بعدازظهر یک‌شنبه در گفتگو با خبرنگاران ضمن بیان اینکه یک هزار نمونه خون بند ناف در استان سمنان ذخیره‌سازی شده است، ابراز داشت: با راه‌اندازی شعبه استانی رویان درزمینهٔ درمان بیماری‌های سرطان و ذخیره‌سازی سلول‌های بنیادی می‌توان خدمات مؤثرتری را به مردم انجام دهیم.

 وی بابیان اینکه جهاد دانشگاهی سمنان برای توسعه ظرفیت پژوهش رویان تلاش می‌کند، افزود: علاوه بر تسهیل خدمات استفاده از ظرفیت‌های پژوهشگاه رویان باید زمینه افزایش فرهنگ ذخیره‌سازی خون بند ناف در استان‌ها فراهم شود.

تولد هر نوزاد امید به درمان بیماری ها در آینده

 مدیرعامل شرکت فناوری بن‌یاخته‌های رویان ضمن بیان اینکه با اجرای طرح تحول نظام سلامت به دنبال افزایش مراکز پیوند در ایران هستیم، ابراز داشت: سالانه نیازمند به چهار هزار پیوند با استفاده از سلول‌های خون‌ساز هستیم که به علت محدود بودن مراکز پیوند دراین‌بین طی ده سال گذشته تنها سه هزار و ۵۰۰پیوند در کشور انجام می‌شود.

ضرابی بابیان اینکه تنها در تهران و خراسان رضوی امکان پیوند وجود دارد، تصریح کرد: عمل‌ پیوند سلول‌های بنیادی در بیمارستان شریعتی تهران انجام می‌شود که با اشاره به شانس ۷۰درصدی موفقیت پیوند سلول‌های بنیادی بیماران خونی این مهم می‌طلبد تا سرمایه‌گذاری بیشتری در این حوزه صورت گیرد.

وی ضمن بیان اینکه تولد هر نوزاد و ذخیره‌سازی خون بند ناف نوزادان امیدی به درمان بیماری‌ها در آینده است، افزود: با ذخیره‌سازی خون بند ناف نوزادان امید به  خدمات پزشکی بیشتر می‌شود لذا از خانواده‌ها تقاضا داریم در این زمینه سرمایه‌گذاری داشته باشند.

پرده جنینی نوعی پانسمان بیولوژیک 

مدیرعامل شرکت فناوری بن‌یاخته‌های رویان پرده جنینی را نوعی پانسمان بیولوژیک خواند و ابراز داشت: این روش می‌تواند علاوه بر درمان سوختگی‌ها و زخم‌های مزمن، ما را از واردات این محصول از سایر کشورها بی‌نیاز کند.

ضرابی بابیان اینکه هزینه انتقال یک نمونه از کشورهای خارجی به داخل بین ۳۵ تا ۴۰ هزار یورو است، تصریح کرد: هر چه بتوانیم درزمینهٔ سلول‌های بنیادی موفق‌تر عمل کنیم درواقع علاوه بر اقتصاد کشور بر درمان بیماری‌ها نیز مؤثرتر خواهد بود.

وی بابیان اینکه جهاد دانشگاهی علاوه بر ایجاد نمایندگی در چهار کشور آذربایجان، عراق، عمان و سوریه به دنبال توسعه بیشتر آن‌ها است، اضافه کرد: علم جداسازی سلول‌های بنیادی ازجمله علوم جدید محسوب می‌شود که کشورهای همسایه اغلب از آن آگاهی چندانی ندارند که این کشورها در وهله نخست باید زیرساخت‌های ایجاد بانک خون بند ناف را فراهم کنند.

کد خبر 4284200

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha