به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی نشر ققنوس، گروه انتشاراتی ققنوس طی روزهای آینده، ۸ عنوان جدید و چاپ اولی را در حوزه علوم انسانی به سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران می آورد.
«متافیزیک» اثر استیون مامفورد، با ترجمه محمد یوسفی یکی از این کتاب هاست. زمان چیست؟ مکان چیست؟ تغییر چیست؟ شیء چیست؟ رخداد چیست؟ موجود چیست؟ عدم چیست؟ متن این کتاب بیدرنگ با طرح پرسشهای متافیزیکی آغاز میشود. این پرسشها برای برخی از افراد احمقانه به نظر میرسند در حالی که برای برخی دیگر در کانون مباحث فلسفی جای دارند، و کسانی که آن را چنین میبینند، اغلب به این معنا واقفاند که مباحثی که این پرسشها برمیانگیزند، بنیادیترین و ژرفترین مباحثی هستند که آدمی میتواند در آنها تأمل کند.
این کتاب با ۱۷۶ صفحه و قیمت ۱۴ هزار تومان چاپ می شود.
«دموکراسی علیه دولت»، اثر میگل ابنسور با ترجمه فؤاد حبیبی و امین کرمی دیگر کتاب جدید حوزه علوم انسانی این ناشر است. میگل ابنسور در این کتاب، به اتکای خوانشی بدیع از مارکس، به تبیین معنا و محدودههای دموکراسی بهمثابه نیرویی دست میزند که به هیچوجه نه قدر مشترکی با نظام نمایندگی دارد و نه حتی با نسخههای آگونیستی، رادیکال و تضادآمیزی که درون محدودههای دولت در پی رتق و فتق مسائل هستند. البته باید دقت کنیم که خوانش ابنسور را با قسمی آنارشیسم ضددولتی و گریزان از هرگونه ساختار و نهادی اشتباه نگیریم.
این کتاب ۲۹۶ صفحه ای هم با قیمت ۲۱ هزار تومان عرضه می شود.
«شاقول اندیشه»، (آموزش کاربردی منطق کلاسیک بر پایه داستانهای کوتاه) اثر سیدمحمد حسینینژاد سومین کتاب است. علم منطق عهدهدار سنجش اندیشه و جلوگیری از بروز خطاست، از این رو این علم ابزاری شناخته میشود که در هر جا و هر زمینهای که اندیشه بشری به کار گرفته شود کاربرد خواهد داشت. به همین دلیل بود که حسینینژاد عبارت «شاقول اندیشه» را به عنوان توصیفی برای منطق در این کتاب به کار گرفته است.
این کتاب با ۳۹۲ صفحه و قیمت ۳۵ هزار تومان به چاپ می رسد.
کتاب بعدی «وحدت اشیا، هگل، کانت و ساختار ابژه»، اثر رابرت استرن با ترجمه محمد مهدی اردبیلی و مهدی محمدی اصل است. رابرت استرن در این کتاب تلاش کرده از طریق بررسی تفاوت رویکرد کانت و هگل در خصوص مفهوم ابژه تمایزات ایدئالیسم این دو متفکر را شرح دهد.
این کتاب در ۲۳۸ صفحه و قیمت ۱۸ هزار تومان عرضه خواهد شد.
کتاب «اصل بنیاد» اثر مارتین هایدگر با ترجمه طالب جابری هم از عناوین چاپ اولی حوزه علوم انسانی ققنوس است. این اثر متن درسگفتاری مهم و تأثیرگذار است که مارتین هایدگر آن را در نیمسال ۱۹۵۵ ـ۱۹۵۶ در دانشگاه فرایبورگ ایراد کرده و در واقع از آخرین نوشتههای او محسوب میشود.
این کتاب با ۲۴۰ صفحه و با قیمت ۱۷ هزار تومان منتشر می شود.
«هستی و زبان در اندیشه هایدگر»، اثر طالب جابری هم یک عنوان چاپ اولی است. این کتاب به مخاطب میگوید که هنوز هم میتوان حیرت کرد و هنوز هم میتوان از زیبایی و حرمت جهان سخن گفت، اما آموختن چنین نحوه وجودی تفکری ژرف میطلبد که باید آن را نزد معلمانی سختگیر چون مارتین هایدگر فرا گرفت.
این کتاب ۱۲۰ صفحه و ۹ هزار و ۵۰۰ تومان قیمت دارد.
«مسیح و آدم، بشر و بشریت در باب پنجم رساله به رومیان» اثر کارل بارت هم یکی از کتاب های تازه چاپ ققنوس است که توسط محمد صبائی ترجمه شده است. کارل بارت در این رساله سعی دارد بر رابطه میان مسیح و آدم بدانسان که پولسِ رسول آن را میفهمید، بپردازد.
این کتاب با ۹۴ صفحه و قیمت ۸ هزار تومان چاپ می شود.
«درباره عرفان مسیحی» مقالاتی در باب مراقبه، شهود عمل و نظر و...، مقالاتی از برنارد مکگین و دیگران، را با ترجمه محمد صبائی شامل می شود. هدف از گردآوری و ترجمه این مقالات فراهم آوردن منبعی برای دانشجویان و علاقهمندان حوزه عرفان مسیحی بوده است.
این کتاب هم با حجم ۲۱۶ صفحه و قیمت ۱۵ هزار تومان عرضه خواهد شد.
نظر شما