به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، منصوره السادات صادقی در دومین نشست هماندیشی شورای عالی راهبردی دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم گفت: دانشجویان در مرحله انتقالی هستند که با انتخابهای متعدد مواجه هستند و بنابراین ممکن است بیشتر در معرض آسیب قرار داشته باشند.
وی با اشاره به برنامههای دفتر مشاوره و سلامت وزرات علوم برای پیشگیری و مداخلات در زمینه رفتارهای خودآسیبرسان افزود: اقدامات انجام شده شامل افزایش تعداد مراکز مشاوره، افزایش تعداد کادر متخصص در این مراکز، اجرای برنامه کارنامه سلامت دانشجویان ورودی جدید و اجرای سیمای زندگی است که سبک زندگی دانشجویان را در ابعاد مختلف بررسی میکند.
مدیر کل مشاوره و سلامت وزارت علوم ادامه داد: از دیگر اقدامات انجام شده، راهاندازی و تقویت کانون دانشجویی همیاران سلامت روان است.
صادقی عنوان کرد: سال گذشته با همکاری ۱۳۰ دانشگاه، ۱۰ مرکز پیام نور و ۱۵۵ شعبه فرهنگیان و فنی و حرفهای حدود ۱۲ هزار دانشجو عضو این کانونها شدهاند و در برنامههای مراکز مشاوره دانشجویی همراه هستند.
حمید پیروی رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران نیز در این نشست گفت: موضوع رفتارهای خود آسیبرسان در حوزه آموزش عالی بهخصوص دانشگاههای دولتی، با وجود اینکه نسبت به سایر دانشگاهها دارای فراوانی کمتری است اما باتوجه به انعکاس آن در سطح رسانهها و جامعه از حساسیت بالایی برخوردار است.
وی افزود: نتایج کارنامه سلامت روان دانشجویان تازه وارد دانشگاه تهران در سال گذشته نیز نشان میدهد که تعدادی از دانشجویان در بدو ورود نیازمند دریافت خدمات بهداشت روانی و درصد کمی نیز نیازمند مداخلات درمانی جدی بودند.
نظر شما