به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل جلیلی که فیلم های زیادی را برای نوجوانان کارگردانی کرده است درباره برپایی المپیاد فیلمسازی نوجوانان که در بخش جنبی سی و یکمین جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان اصفهان برگزار میشود، گفت: نفس برگزاری المپیاد فیلمسازی برای نوجوانان خوب است اما باید خروجی این دورهها را مورد ارزیابی قرار داد.
وی که معتقدست در شرایط فعلی هیچ گونه آموزش تئوریک یا عملی سینما مفید نخواهد بود مگراینکه در سایه آن نوجوانان اخلاق و معرفت را هم یاد بگیرند، بیان کرد: به گمان من آنچه سینمای امروز به آن نیاز دارد بیش از آموزش، اخلاق و معرفت است که من امیدوارم چنین اتفاقی در المپیاد فیلمسازی که مختص به نوجوانان است نیز بیفتد.
کارگردان فیلم «گال» افزود: با این اوصاف برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان اگر در جهت نهادینه کردن مفهوم سینما به معنای زندگی بخشیدن در قاب هنر تصویری باشد، مفید خواهد بود. در همین راستا باید برای پیدا کردن بهترین و مفیدترین افراد برای سینما از نقاط مختلف ایران استعدادیابی کرد.
جلیلی تاکید کرد: البته این استعدادیابی کار یک دوره یا دو دوره از برگزاری یک رویداد سینمایی نیست بلکه زمان زیادی میطلبد تا بتوان از مناطق مختلف کشور بهترینها را انتخاب کرد، به همین دلیل است که در طول همه این سال ها مثلا هرگز یک بازیگر یا کارگردان ترکمن یا بلوچ که داشتههای بومی و فرهنگی خود را به مردم معرفی کند، نداشته ایم و من امیدوارم این مهم از طریق المپیاد فیلمسازی نوجوانان که اول راه است، رخ دهد.
وی در پایان صحبتهای خود با اشاره به این مطلب که باید رزم سینما به نوجوانان و مشتاقان ورود به این حرفه یاد داده شود، گفت: دیدگاه اغلب تماشاگران بیرون از گود سینما به این هنر و صنعت بزم این حرفه است، درحالی که چنین نیست و سینما تمام قد رزم است؛ رزمیکه برای رسیدن به نتیجه مطلوب تلاش میکند. از همین رو در محافل آموزشی چون المپیاد فیلمسازی باید رزم سینما را به نوجوانان یاد داد.
نظر شما