به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، سید مهدی طباطبایی اظهار داشت: تمامی زوار پاکستانی به محض ورود به میرجاوه در نقطه صفر مرزی از نظر بررسی بیماریهای واگیر مورد معاینه قرار می گیرند.
وی ادامه داد: خدمات سلامت ارائه شده به زوار پاکستانی شامل بیماریابی، واکسیناسیون، سم پاشی، گند زدایی محل های اسکان، نظارت بر کلر زنی آب و نظارت بر جمع آوری و دفع صحیح پسماندهاست.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان افزود: هم اینک ۲ درمانگاه در پایانه مرزی میرجاوه فعال شده و از مجموع افرادی که برای ویزیت به درمانگاه مراجعه می کنند در صورت تشخیص پزشک و موارد اضطراری توسط تیم فوریت های سلامت به بیمارستان منتقل می شوند.
طباطبایی افزود: شناسایی موارد ابتلا به بیماری هایی مثل مالاریا و التور از دیگر اقداماتی است که در بدو ورود برای زائران پاکستانی انجام می شود.
وی خدمت به زائران اباعبدالله الحسین (ع) را افتخار و سعادتی بزرگ عنوان کرد و افزود: تا ورود آخرین نفر از زائرانی که قصد عزیمت به عتبات عالیات را داشته باشند و تا زمان برگشت آنان به کشورشان تیم های بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مرز میرجاوه حضور دارند.
نظر شما