به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام مصطفی رستمی در ششمین همایش ملی سلامت معنوی اسلامی که در سالن همایش های دفترتبلیغات اسلامی حوزه در قم برگزار شد گفت: اگر بخواهیم بانگاه قرآنی به بحث سلامت توجه داشته باشیم، باید بپذیریم که سلامت در موجودات زنده قابل بحث است، بر این اساس حیات کلمه عامی خواهد بود و شامل همه چیزها خواهد شد.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها اظهار داشت: آنچه که در قرآن در مورد جامعه زنده می توان خلاصه کرد منظور همان حیات طیبه است، جامعه ای که اهل عمل صالح باشد، می تواند دارای حیات طیبه باشد و تأمین کننده سلامت معنوی باشد.
وی بیان داشت: در جامعه باید عواملی که باعث اخلال حیات طیبه وسلامت معنوی می شود، مورد بررسی قرار داد که از جمله آن بحث توجه به امر به معروف و نهی از خوبی ها است، برترین امت ها ازنظر قرآن جامعه ای است که به بحث خوبی ها و دوری از نواهی توجه دارد.
حجت الاسلام رستمی گفت: توجه به امر به معروف و نهی از منکر نقش مهمی در سلامت معنویت جامعه و دانشگاه دارد و باید به این موضوع توجه ویژه در جامعه و محیط دانشگاهی کرد.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها اظهار داشت: دلیل مهم اینکه باید در محیط دانشگاهی به سلامت معنویت توجه ویژه کرد، حضور اساتید و پژوهشگران در دانشگاه و جریان ساز بودن این محیط در عرصه سلامت معنوی است.
وی بیان داشت: برای همین اگر به سلامت معنوی و حیات طیبه دانشگاه توجه شود، می توان شاهد آثار خوبی از آن حتی در جامعه بود.
حجت الاسلام رستمی گفت: دانشگاه سالم معنوی دانشگاهی است که به حیات طیبه و ارزش های دینی و الهی، نظام های درسی و آموزشی و رفتاری توجه دارد.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها اظهار داشت: دانشگاه اسلامی هم دارای مؤلفه هایی است که از جمله آن ترویج بینش های توحیدی، توجه به علم آموزی برای رسیدن به عبادت و تربیت دانشجوی انقلابی است.
وی بیان داشت: باید توجه داشت که مخاطب بیانیه رهبر انقلاب برای دهه پنجم انقلاب، جوانان و دانشجویان و طلاب و... هستند، ایشان به بحث اخلاق و معنویت توجه ویژه دارند و برای انجام آن به همه جوانان سفارش می کنند و ایشان این موضوع را نیاز اصلی جامعه می دانند.
حجت الاسلام رستمی گفت: تصور این است با تلاش و کارهای جهادی می توان به منویات رهبر انقلاب رسید و بیانیه را به خوبی اجرا کرد.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها اظهار داشت: برای اجرای سلامت در دانشگاهی باید رفتار اخلاق معنوی از سوی مدیران و دانشجو و اساتید پذیرفته و اجرا شود، از عوامل مخل سلامت و جریان ساز مخل سلامت جلو گیری شود و در عین حال باید برای اجرای سلامت برنامه ریزی کرد و به تقویت باورها و اعتقادات پرداخت.
نظر شما