به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین فرجو درباره طراحی اسباببازی و ایجاد رونق اقتصادی در این حوزه در کشور گفت: یکی از مسائلی که در رونق تولید داخلی نقش اساسی دارد حوزه اسباببازی کودکان است، بنابراین طراحان باید با توان بیشتری در این حوزه فعالیت کنند.
او با بیان اینکه در آموزشهای رسمی فاقد رشته طراحی اسباببازی در ایران هستیم، افزود: ما رشتههای مختلف هنری را داریم اما به طور خاص علیرغم مصوبهای که نزدیک به ۱۰ سال است بر زمین مانده ما هنوز در دانشگاههایمان رشته طراحی اسباببازی در کشورمان نداریم و افراد علاقهمند طراحی اسباببازی کودکان به طور سنتی و خودجوش در این رشته فعالیت میکنند و امروزه جز ایدهپردازان اسباببازی و سرگرمی کودکان هستند.
فرجو تصریح کرد: مطالعه درباره اسباببازی و سرگرمی کودکان، استفاده از تجربههای جهانی، رقمزدن ایدههای جدید و مهندسی معکوس در این زمینه میتواند راهی را باز کند تا در کشورمان شاهد تولیدات متنوع از لحاظ کمی و کیفی باشیم، بنابراین برگزاری رویدادهایی همچون ایدهآزاده در اسباببازی امکانی را فراهم میکند تا طراحان بیش از گذشته با طراحیهای داخلی و برگرفته از فرهنگ، آداب و رسوم ایرانی عجین شوند.
او با اشاره به نقش اسباببازی در آموزش مسائل مختلف به کودکان گفت: بسیاری از مباحث همچون مسائل محیط زیست، شهری و… را میتوان از طریق اسباببازی به کودکان منتقل کنیم و در دنیا نیز اسباببازی به عنوان یکی از عناصر اصلی و کلیدی در حوزه آموزش رسمی کودکان است.
او افزود: شرکتهایی که برند محسوب میشوند در حوزه مسائل اجتماعی پا گذاشته و اسباببازیهایی را برای نهادینه شدن موضوعهای اجتماعی تولید میکنند بنابراین رویداد ملی ایدهآزاد در اسباببازی نیز میتواند اثرگذار و موجب ارتقا دانش علاقهمندان در این حوزه شود.
فرجو ادامه داد: کشور چین یکی از تولیدکنندگان اصلی اسباببازی در جهان است که شمارگان میلیونی دارد و درآمد آن از فروش نفت نیز در کشور ما بیشتر است بنابراین ما باید به صنعت اسباببازی توجه بیشتری کنیم که سبب رونق اقتصادی و کارآفرینی به صورت مستقیم و غیرمستقیم در کشورمان میشود
نظر شما