حجت الاسلام مسعود قربانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برنامه ریزی برای غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان که حقیقتاً سرمایههای گران بهای این مرزو بوم هستند امری لازم و ضروری است که میبایست تمامی نیروهای دلسوز فرهنگی و مجاهدان عرصه جنگ نرم، نسبت به آن اهتمام داشته و آن را مغتنم شمارند.
وی با بیان اینکه اگر نیروهای خودی، برای آینده سازان انقلاب اسلامی برنامه نداشته باشند و گامی برندارند، دشمنان این خلاء را پر کرده و آنان را به برنامههای خود مشغول خواهند کرد، افزود: بقاع متبرکه امامزادگان که از دیرباز، از سویی مأمن و پناهگاه آرامش جامعه اسلامی و از سوی دیگر، سنگر مستحکم مبارزه با تفکرات شیطانی بوده اند، وظیفهای مهم برعهده داشته که امید است با همت بزرگ مردان عرصه جهاد فرهنگی، نقش مهمی در این خصوص ایفا کرده و با اجرای هوشمندانه شناسه برنامه «طرح نشاط معنوی» نسبت به اجرای برنامههای فرهنگی اهتمام ویژهای داشته باشند.
حجت الاسلام قربانی اهداف طرح نشاط معنوی را جذب نسل جوان و نوجوان به بقاع متبرکه در جهت کادرسازی برای مدیریت بقاع متبرکه مخصوصاً مراکز افق، تعامل و مشارکت با نهادهای فرهنگی همسو، برای همپوشانی و وحدت رویه در انجام امور فرهنگی، ترویج معارف اسلامی و غنی شدن اوقات فراغت دانش آموزان برشمرد.
معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران زمان تبلیغات و ثبت نام مخاطبین این طرح را ۲۵ خرداد لغایت ۱۲ تیر ۹۸، زمان شروع کلاسهای طرح را ۱۳ تیرماه، همزمان با ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها وشروع دهه کرامت عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه مخاطبین طرح، دختران و پسران دانشآموز از رده سنی ۷ الی ۱۸ سال میباشند، افزود طرح نشاط معنوی ۲۹ مردادماه مصادف با عیدسعید غدیر پایان مییابد.
حجت الاسلام قربانی با تبیین سه شیوه اجرایی طرح تابستانی نشاط معنوی ادامه داد: در شیوه مشارکتی که با تعامل با نهادهایی از قبیل: بسیج، آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات اسلامی، اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان، کانونهای فرهنگی هنری مساجد، گروههای خودجوش فرهنگی و… برگزار میشود، ثبت نام دانش آموزان، هزینههای اجرایی، برگزاری کلاسهای ورزشی و هنری با دستگاههای فوق میباشد و ادارات اوقاف و بقاع متبرکه با در اختیار قراردادن مکان مناسب در بقاع متبرکه، ظرفیت خیمههای معرفت و اجرای کلاسهای فرهنگی - معارفی، و همچنین پذیرایی در طرح مشارکت میکنند.
وی دومین شیوه را اردویی، آموزشی، فرهنگی عنوان کرد و افزود: در این شیوه، بقاع متبرکه ای که دارای ظرفیت اردویی هستند به عنوان مقصد انتخاب و با حضور مربیان و مبلغین اعزامی، نسبت به برپایی خیمه معرفت در آنها اقدام میگردد و در این شیوه میتوان دانش آموزان ثبت نام شده در بقاع متبرکه دیگر و یا مشارکت-کنندگان در طرحهای مشابه دیگر نهادها، در قالب یک اردوی یک روزه، ضمن بهره مندی از طبیعت و فضای اردویی، از خیمههای معرفت و کلاسهای فرهنگی مبلغین بهره مند شوند.
حجت الاسلام قربانی گفت: در این طرح از ظرفیت مبلغین اعزامی و بومی، مربیان سبک زندگی اسلامی و دانشجویان دانشکدههای علوم قرآنی بهره گیری میشود.
نظر شما