به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسن رفیعیپور عصر شنبه در نشست توسعه اقتصادی و اشتغال روستایی بخش دلوار اظهار داشت: یکی از دلایل عمده شکست در طرحها و برون رفت از تنگناهای اقتصادی در این چهل سال اخیر، در حوزهی مطالعه و انتخاب گروه مشاوره طرحها بوده که هیچ گونه آشنایی و سنخیتی با مکان اجرای طرح، منطقه و روستای مدنظر نداشتهاند.
وی تصریح کرد: یکی از قابلیتهای طرح توسعهی اقتصادی و اشتغال روستایی استان بوشهر اینست که گروه مطالعاتی و تحقیقاتی آن از نیروهای همین استان و بومی منطقه هستند، که همین امر باعث شده نیازی نباشد که خیلی از اطلاعات مورد نیاز را از تک تک دهیاران بگیرند.
فرماندار، نگاه دولت تدبیر و امید به توسعه روستاها در بخشهای بهداشت، ورزش، راهها، عمران روستایی و … را نگاهی ویژه دانست و اضافه کرد: دولت در طرحها و اعتبارات روستایی مربوطه بویژه در استان بوشهر تأکیدات فراوانی داشته و دارد.
وی با بیان اینکه هیچ استانی در کشور نیست که در تمام روستاهای بالای ۵۰۰ نفر جمعیت چمن مصنوعی ایجاد کنند افزود: در خصوص اشتغال روستایی که در همین شهرستان تنگستان در سال قبل، مبلغ ۲۸ میلیارد تومان تسهیلات در این حوزه پرداخت شد که در استان مقام سوم را داشت. همه این موارد باعث میشود که ماندگاری مردم در روستاها بیشتر شود.
وی با بیان اینکه ۷۰ درصد جمعیت تنگستان روستایی است، افزود: اگر بتوانیم از منظر فنی و کارشناسی، با نشستهایی که با بخشداران، دهیاران و رؤسای دستگاههای اجرایی مانند صنعت و معدن و جهاد کشاورزی برگزار میکنیم، نیازها را بر اساس واقعیت، مشخص و تبیین کنیم، میتوانیم خیلی از محدودیتهای موقت را برای ایجاد اشتغال از بین ببریم.
فرماندار تنگستان یادآور شد: در بخش دلوار طرحهای خوبی در حوزه شیلات و آبزیپروری در حال اجرا است که میبایست از همین پتانسیلها برای رفع تنگناهای اقتصادی استفاده کنیم.
رفیعیپور تاکید کرد: برای توسعه شهرستان، لازم است که با شناخت نیازهای واقعی و علمی روستاها بتوانیم سند توسعه روستایی را در دو بخش دلوار و مرکزی تبیین کنیم و به مرحله اجرا برسانیم، نه اینکه این سند صرفاً وارد ویترین شود و سالها خاک بخورد.
نظر شما