به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، فاطمه السادات حسینی در کمیته پیشگیری آسیب های اجتماعی حوزه زنان و خانواده و گروه کاری بانوان و خانواده استان کرمان با بیان اینکه ساماندهی وضعیت بانوان آسیب دیده نیاز به همکاری تمامی دستگاه ها دارد، گفت: در حوزه رفع آسیب های اجتماعی به ویژه در رابطه با بانوان و خانواده باید طرح ها را از حالت کتابخانه ای خارج کرده و با راهکارهای عملی اقدام کرد.
حسینی افزود: کمیته ساماندهی فعالیت ها در حوزه آسیب های اجتماعی زنان و خانواده استان تشکیل شده و جلسات متعددی در این زمینه برگزار شده است که یکی از طرح های اجرایی شده در این رابطه، طرح ریحان است.
وی با اشاره به این مطلب که طرح ریحان یک ایده خوب است و مسائل مشکلات بانوان بی سرپناه و آسیب دیده را تجمیع و رفع می کند، ادامه داد: این افراد برای خانواده خود مشکل ایجاد کرده و در کنار آن به جامعه نیز آسیب وارد می کنند که در همین راستا طرح ریحان به منظور توان افزایی اجتماعی و روحی و نیز توان افزایی اشتغال برای بانوان آسیب دیده مطرح و پیگیری شده است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با اشاره به اینکه آسیب های حوزه زنان برای خانواده و جامعه بسیار زیاد است و اگر از این طرح حمایت نکنیم، آسیب ها افزایش می یابد، خاطرنشان کرد: مرکز ماده 16 مکانی برای ترک اعتیاد و نیز کارآفرینی و اشتغال بانوان و بازتوانی روحی و اجتماعی افراد بود که متاسفانه تعطیل شده است که مقرر شد بر اساس هماهنگی لازم بین بهزیستی، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، اداره کل زندان ها و .... به زودی راه اندازی شود.
حسینی ضمن تاکید بر این مطلب که همه باید در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی همکاری داشته باشند، گفت: مقرر شد جلسه ای با نمایندگان مجلس، خیران، معین های اقتصادی، سازمان مردم نهاد در حوزه آسیب های اجتماعی و سازمان های اجرایی مسئول برگزار کنیم تا بدانیم در حوزه بانوان چه برنامه ای دارند ضمن آنکه در این نشست طرح ریحان نیز تبیین شود.
وی گفت: طرح سه ساله توانمندسازی زنان کرمانی برای 800 زن از اسفندماه سال گذشته آغاز شده و در چند ماه ابتدای اجرای این طرح به جایی رسیده که برخی از بانوان تولیدات خود را در نمایشگاه ها عرضه می کنند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: طرح آموزش و مشاوره خانواده در ادارات نیز تدوین شده تا خدمات مشاوره ای به صورت گروهی یا معرفی به مراکز با هزینه های مناسب، انجام شود.
حسینی افزود: طرح ارائه مشاوره به 18 هزار دانش آموز دختر پایه دهم تدوین و اعتبار مورد نیاز نیز از سوی کارگروه امور بانوان دریافت شده و باید با مدیریت مناسب، اجرایی شود.
وی به تدوین دایره المعارف زنان فرهیخته کرمان نیز اشاره و بیان کرد: این طرح از سال 93 آغاز شده است و براساس آمار موجود بالغ بر پنج هزار زن شاخص در استان کرمان وجود دارد که در قالب تدوین دایره المعارف زنان فرهیخته استان کرمان در صدد هستیم که بانوان شاخص استان را در یک مجموعه و کتابچه به استان و به کشور معرفی کنیم.
نظر شما