به گزارش خبرنگار مهر، حسین دشتی ظهر یکشنبه در دیدار با مسئولان صدا و سیمای استان اردبیل عنوان کرد: صداوسیمای مرکز اردبیل ۵۰ ساعت از برنامههای خود را در شش ماهه نخست سالجاری به ترویج و تبلیغ سنت الهی زکات اختصاص داده است.
وی با اشاره به اینکه نقش صداوسیمای مرکز اردبیل در ترویج فرهنگ زکات بسیار ستودنی است، بیان کرد: ۲۶ ساعت برنامه از صدا، ۲۲ ساعت برنامه از سیما و حدود ۲ ساعت برنامه از بخشهای خبری در خصوص زکات پخش شده که همچنان شاهد پخش ویژه برنامهها در این خصوص هستیم.
دشتی با اعلام اینکه صداوسیمای مرکز اردبیل ۲۰ مورد نیز به صورت عکسنوشته، اینفوگرافیک و تولید اخبار در فضای مجازی به تبلیغ فریضه واجب زکات پرداخت است، بیان کرد: اطلاعرسانی و تبلیغات در فضای مجازی و بهرهگیری از ظرفیت خبرگزاری، سایتها و رسانههای جمعی در دستور کار قرار دارد تا بیش از پیش به ترویج فرهنگ زکات کمک کنیم.
دبیر شورای زکات استان اردبیل با بیان اینکه یکی از اعضای اصلی شورای زکات استان صداوسیمای مرکز اردبیل است، گفت: صداوسیما در تنویر افکار عمومی به خوبی عمل میکند که در زمینه ترویج فرهنگ زکات نیز با اجرای برنامههای متنوع گامهای موثری را برداشته است.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل فعالیتهای صدا و سیمای مرکز اردبیل در ترویج فرهنگ احسان و انفاق را بسیار ارزنده دانست و افزود: در مناسبتهای مختلف، این سازمان در شفافسازی خدمات و عملکرد کمیته امداد و همچنین کمکهای خیران و نیکوکاران به نیازمندان نیز نقش مضاعفی را ایفا میکند.
وی با اشاره به اینکه ترویج و نهادینه شدن پرداخت زکات در بین آحاد مختلف مردم، موجب ریشهکن شدن فقر و محرومیت میشود، اعلام کرد: یکی از مهمترین عوامل استقرار عدالت اجتماعی در جامعه پرداخت زکات است که باید از ظرفیتهای آن به شکل مناسبی بهرهبرداری شود.
دشتی با بیان اینکه با پرداخت زکات بخش مهمی از مسائل فرهنگی و اقتصادی جامعه رفع میشود، افزود: ضرورت دارد که برکات عمل به فریضه واجب زکات در بین آحاد مختلف جامعه تبیین شود تا مردم با پرداخت به موقع آن به رفع مشکلات یکدیگر کمک کنند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه خداوند متعال در قرآن کریم وعده داده که اگر در جامعه زکات پرداخت شود هیچ فقیری روی زمین پیدا نخواهد شد، گفت: زکات در بین فرامین الهی جایگاه ویژهای دارد که باید همواره مورد تأکید قرار گرفته و به مرحله اجرا درآید.
وی با بیان اینکه کمیته امداد استان اردبیل تنها مرجع رسمی برای دریافت و هزینهکرد زکات است، افزود: بر اساس اذن حکومتی و شرعی و قانون مصوب مجلس شورای اسلامی، دبیرخانه شورای زکات مستقر در کمیته امداد استان اردبیل باید زکات خیران و نیکوکاران را دریافت و به دست اقشار آسیبپذیر برساند.
دشتی با اشاره به اینکه زکات پرداختی برای رفع مشکلات مسکن، تعمیر و ساخت منزل مددجویی، معیشتی، درمانی، ارتقای شاخصهای بهداشتی، ساخت حمام و سرویسهای بهداشتی در همان روستاهای مودی زکات هزینه میشود، بیان کرد: کمیته امداد استان اردبیل بر اساس «سهم فقرا» زکات پرداختی کشاورزان و روستاییان را در بین مددجویان همان منطقه توزیع میکند تا بخش مهمی از نیازهای اساسی آنها برطرف شود.
دبیر شورای زکات استان اردبیل با بیان اینکه پرداخت به موقع زکات موجب رفع فقر و محرومیت میشود، افزود: از خیران، روستاییان و کشاورزان خواستاریم تا با پرداخت به موقع زکات و سایر وجوهات شرعی، به رفع ساختن مشکلات و مسائل اقشار آسیبپذیر کمک کنند.
نظر شما