به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دراهکی بعدازظهر دوشنبه در نشست برنامهریزی توانمندسازی مددجویان نهادهای حمایتی استان بوشهر اظهار داشت: آموزشهای مهارتی باهدف ترویج فرهنگ کار و تلاش در بین مددجویان ارائه میشود.
وی تصریح کرد: تا پایان سال جاری بیش از ۲۰۰ دوره مهارتی در مراکز آموزش فنی و حرفهای استان برای مددجویان کمیته امداد برگزار میشود.
دراهکی با بیان اینکه با نیازسنجی دقیق از وضعیت بازار میتوانیم به اشتغال افراد کمک نمائیم افزود: برگزاری دورههای آموزش فراخور نیاز فضای کسبوکار باعث افزایش ضریب اشتغال پایدار مددجویان کمیته امداد خصوصاً زنان سرپرست خانوار میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر گفت: توانمندسازی و اشتغالزایی مددجویان نهادهای حمایتی در برنامههای محوری این مجموعه قرار دارد.
دراهکی بیان کرد: تعداد زیادی از مددجویان تاکنون با همکاری خوب کمیته امداد استان بوشهر، مهارتهای فنی و حرفهای لازم را کسب و با ایجاد اشتغال از چرخه حمایتی این نهاد خارج شدند.
وی اضافه کرد: در ششماهه نخست سال جاری بیش از ۹۹ دوره آموزشی برای مددجویان کمیته امداد برگزارشده است.
دراهکی افزود: آموزشهای فنی و حرفهای در سه سطح مقدماتی باهدف ترویج و توسعه فرهنگ کار و تلاش، پایدارسازی و توسعه اشتغال و کسب مهارتهای فنی و ایجاد فرصت شغلی برای مددجویان ارائه میشود.
آموزش فنی و حرفه در سبد توانمندسازی مدد جویان کمیته امداد قرار گیرد
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر خاطرنشان کرد: آموزش فنی و حرفهای گامی مهم برای اشتغال و خودکفایی مددجویان است و میبایست آموزشهای مهارتی در سبد توانمندسازی مدد جویان کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار گیرد تا باعث استقلال اقتصادی آنها شود.
نظر شما