به گزارش خبرنگار مهر، زینب مؤذنزاده ظهر امروز در نشست خبری پنجمین جشنواره فرهنگ ملل که در محل اتاق شورای اداره دانشجویان بینالمللی دانشگاه فردوسی تشکیل شد ، اظهار کرد: پنجمین جشنواره فرهنگ ملل مقارن با جشن ۷۰ سالگی دانشگاه فردوسی است.
وی افزود: شعار جشنواره امسال «دیپلماسی علمی، توسعه روابط بینالملل» است. در سال ۹۸، دو هزار و ۱۰۰ نفر از ۳۰ کشور جهان در دانشگاه فردوسی مشغول به تحصیل هستند.
مومن زاده با بیان اینکه دانشگاه فردوسی در دیپلماسی علمی منطقه پیشرو است، گفت: ارائه خدمات فرهنگی، عملی و پژوهشی در این دانشگاه مطابق با استانداردهای بینالمللی است.
رئیس اداره دانشجویان بینالملل دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: هدف این دانشگاه تربیت نیروهای متخصص و متعهد بینالمللی است تا بتوانم سهم مؤثری در آبادانی کشورهای همسایه، جهان و گسترش مرزهای علم و صلح داشته باشیم.
مؤذنزاده به پنجمین جشنواره فرهنگ ملل اشاره کرد و گفت: نشان دادن زیرساختها، امکانات و توانایی دانشگاه از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است که منجر به جذب دانشجو، انعقاد قرارداد و تفاهمنامههای بینالمللی در زمینه علمی، فرهنگی و فناوری میشود.
وی ادامه داد: در این جشنواره، فرصتی فراهم شده است که دانشجویان بتوانند طبیعت، فرهنگ و آثار باستانی کشور خود را معرفی نمایند. نمایشگاه لباس ملی، صنایعدستی و معرفی غذاهای ملل مختلف از جمله برنامههای ما در این جشنواره است.
دبیر پنجمین جشنواره فرهنگ ملل در خصوص برگزاری مسابقات ورزشی ملل، اظهار کرد: اداره امور دانشجویان بینالملل، زمینه مسابقات ورزشی ملل را به صورت تیمی در رشتههای فوتسال، بسکتبال و والیبال و انفرادی در رشتههای شطرنج، دارت، شنا و تیراندازی فراهم کرده است که شروع مسابقات از چند روز پیش آغاز شده و از برگزیدگان در اختتامیه جشنواره، تقدیر به عمل خواهد آمد.
رئیس اداره دانشجویان بینالملل دانشگاه فردوسی مشهد به همکاری مالی و معنوی شهرداری مشهد در برگزاری جشنواره اشاره کرد و گفت: از تمام زیرساختهای دانشگاه برای برگزاری این مراسم استفاده خواهد شد لذا تلاش کردهایم که با کمترین هزینه این جشنواره را برگزار نماییم.
وی به برگزاری جشن ۷۰ سالگی تأسیس دانشگاه فردوسی اشاره کرد و گفت: یکی از موفقیتها و درخشش این دانشگاه، رشد دیپلماسی علمی آن بوده است. دانشگاه فردوسی در جذب دانشجویان بینالمللی رتبه اول را در کشور دارد؛ هدف ما این بوده است که با نهایت صرفهجویی، بهترین خدمات را ارائه دهیم.
وی در خصوص رشد جذب دانشجویان بینالملل اظهار کرد: در جذب دانشجو نسبت به سال گذشته، ۳۵ در صد رشد داشتهایم که از این تعداد حدود ۷۰۰ دانشجو افغانستانی بوده و اکثر آنها بورسیه کشور خود هستند.
مؤذنزاده در خصوص پوشش نامتعارف و رفتار نامناسب دانشجویان ملل دانشگاه فردوسی، عنوان کرد: هدف ما در جذب دانشجو، نشان دادن و معرفی فرهنگ ایرانی است لذا سعی میکنیم دانشجویان را با هر ویژگی و ملیتی که هستند، بپذیریم اما آنها باید چارچوبها را رعایت کنند.
وی ادامه داد: دانشجویان بینالمللی دانشگاه فردوسی مانند دانشجویان ایرانی، کمیته انضباطی دارند و در این مورد هیچ تفاوتی وجود ندارد.
رئیس اداره دانشجویان بینالملل دانشگاه فردوسی مشهد به افزایش ظرفیت این دانشجویان اشاره کرد و گفت: متناسب با افزایش ظرفیت دانشجویان، زیرساختهای دانشگاه نیز ۳۵ درصد افزایش پیدا کرده است. در ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی هیچ تفاوتی بین دانشجویان ایرانی و خارجی وجود ندارد و آنها در یک کلاس با یکدیگر به رقابت سالم علمی میپردازند.
نظر شما