به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدجواد فاضللنکرانی ظهر چهارشنبه در دیدار جمعی از طلاب و مبلغان خراسان جنوبی که در دفتر این استاد سطوح عالی حوزه برگزار شد، اظهار داشت: تبلیغ از جایگاه بالایی برخوردار است و در شرایط فعلی توجه به آن ضروری است.
وی با اشاره به ضرورت تبلیغ در فضای مجازی و پاسخ به شبهات، افزود: متأسفانه رشد عرفانهای نوظهور موجب ایجاد انحراف در ذهن برخی از جوانان شده است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یکی از رسالتهای مبلغان را شناخت فرقههای نوظهور و مکاتب جعلی دانست و افزود: معرفی این فرقههای نوظهور به مردم و جوانان امری ضروری است.
وی ادامه داد: یکی دیگر از رسالتهای مبلغان، تبلیغ صحیح دین در میان جوانان، اشاعه و نشر مبانی دینی، ارزشی، اخلاقی، معرفیت و اعتقادی است.
آیت الله فاضل لنکرانی مهمترین منبع برای نشر معارف دینی را قرآن و سخنان اهل بیت (ع) دانست و افزود: مبلغ با استفاده از قرآن و سخنان اهل بیت (ع) میتواند پاسخی مناسب به شبهات اعتقادی بدهد.
وی بیان کرد: جامعه امروز نیازمند طلاب، روحانیون و مبلغان با اخلاق و عالم است تا بتوانند در جامعه تأثیرگذار باشند.
جامعه و مردم دنیا امروزه تشنه معارف الهی هستند
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) با اشاره به اینکه جامعه و مردم دنیا امروزه تشنه معارف الهی هستند، افزود: در صورتی که خود از معارف الهی سیراب باشیم میتوانیم جامعه را نیز سیراب کنیم.
وی با بیان اینکه حوزه امروز با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست، تصریح کرد: امروز حوزههای علمیه در رشتههای مختلف پاسخگوی بسیاری از سوالات است اما نیازمند فعالیت بیشتر نیز میباشد تا بتواند سبب رشد نظام و جامعه شود.
آیت الله فاضل لنکرانی بیان کرد: پاسخ گویی به مسائل و نیازهای روز از سوی حوزه امری ضروری است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: یکی از مهمترین رسالتهای حوزه در کنار تعلیم و تربیت و پاسخ گویی به شبهات و حرکت علمی بر اساس نیاز روز، تربیت عالمان فقیه است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه ادامه داد: فقیه حقیقی کسی است که به مرحله دین شناسی رسیده است.
وی با بیان اینکه امروزه شرایط برای تحصیل و تبلیغ بیشتر فراهم است، افزود: امروزه مردم از مبلغان عالم و با اخلاق استقبال خوبی دارند.
آیت الله فاضل لنکرانی بیان کرد: توجه و تبیین مسائل و ارکان انقلاب و احیای فاطمیه امری ضروری است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی فاطمیه را دفاع از خدا دانست و افزود: خداوند متعال به حضرت زهرا (س) یک عنایت خاصی دارد و به ایشان علم مخصوصی داده است و علت اینکه اسم ایشان فاطمه (س) قرار داده شده این است که ایشان از بدو تولد از جهل و گمراهی بریده شده و عالمه است.
استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: حضرت زهرا (س) میتواند محور وحدت شیعه و سنی باشد چون ایشان غیر از خدا سخن دیگری نمیگفتند.
نظر شما