به گزارش خبرنگار مهر، انتشارات سروش بهتازگی نسخههای تجدیدچاپ دوعنوان از ترجمههای خود در حوزه ارتباطات بصری و هنرهای نمایشی را در بازار نشر عرضه کرده است. یکی از اینکتابها، «طراحی و ارتباطات بصری» تألیف برونو موناری است که توسط پاینده شاهنده ترجمه شده و بهتازگی به چاپ هفتم رسیده است.
اینکتاب با عنوان کامل «طراحی و ارتباطات بصری؛ رهیافتی بر روششناسی بصری» شامل مطالب ۵۰ جلسه کلاس طراحی بصری است که استاد آن برونو موناری بوده است. موناری طرح را از جنبه زشتی و زیبایی مطرح نمیکند بلکه درستی یا نادرستی آن را در نظر میگیرد. چرا که شرکتکنندگان این کلاسها از کشورهای مختلف بودهاند و ممکن بوده آنچه برای دانشجوی چینی زیبا باشد برای دانشجوی ایرانی نباشد.
چاپ هفتم اینکتاب با ۳۶۰ صفحه، شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۴۰ هزار تومان منتشر شده است.
اینناشر همچنین بهتازگی چاپ نهم کتاب «فن تدوین فیلم» نوشته کارِل رایتس و گَوین میلار را با ترجمه وازریک درساهاکیان راهی بازار نشر کرده است.
کتاب مورد نظر، دستنامهای است که زیر نظر کمیته منتخب آکادمی فیلم بریتانیا تألیف شده و بخش اعظم آن نه درباره نظریه تدوین بلکه دربرگیرنده مثالهای عملی مختلفی است که کارگردانان یا تدوینگران حرفهای در کار خود با آنها روبهرو بودهاند و قدمبهقدم با آزمون و خطا راه خود را هموار کردهاند.
این کتاب ۴ قسمت و یک پیوست دارد که بهترتیب عبارتاند از: تاریخ تدوین (تدوین و سینمای صامت، تدوین و سینمای ناطق)؛ کار تدوین (فصلهای پرتحرّک و گفتگودار و کمدی و...)؛ اصول تدوین (تدوین تصویر و صدا)؛ و سینمای دهههای پنجاه و شصت میلادی (پرده عریض، فیلم مستند، موج نو، سینمای شخصی دهه شصت).
چاپ نهم اینکتاب با ۵۲۰ صفحه، شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۵۷ هزار تومان عرضه شده است.
نظر شما