۳۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۰۵

تکنیک‌های کاهش استرس‌ های کرونایی

تکنیک‌های کاهش استرس‌ های کرونایی

یک روانشناس سلامت توصیه کرد: با انجام راهکارهایی مانند ریلکسیشن، تکنیک های پرت کردن حواس، تنفس شکمی و ورزش کردن ، مشکلات رفتاری ناشی از شرایط جدید کشور را مدیریت کنید.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه جام جم نوشت:

مریم حاجیلو دکترای تخصصی روانشناسی سلامت و مدرس دانشگاه با بیان اینکه شرایط جدید کرونایی سبک زندگی مردم را تا حد زیادی تحت تأثیر قرار داده گفت: ما از طرفی باید مسائل بهداشتی را رعایت کنیم و از طرفی هم به دلیل ناشناخته بودن و ترسی ناشی از این بیماری شاهد اضطراب و استرس در خانواده‌ها هستیم.

این مدرس دانشگاه تغییر رفتارها و طرز فکر افراد را در شرایط امروز تا حدی طبیعی خواند و افزود: جنگیدن با افکار استرس زا منجر به تشدید اضطراب افراد می‌شود لذا باید این شرایط و رفتارها را تا حدی طبیعی بدانیم و با راهکارهایی استرس خود را کاهش دهیم.

دکترای تخصصی روانشناسی سلامت افزود: افرادی که مستعد اختلالات اضطرابی هستند و یا زمینه بیماری‌های وسواسی دارند در این شرایط بیشتر گرفتار می‌شوند و احتمال رسیدن به مرز اختلال و بیماری در آنها به مراتب بیشتر است.

این کارشناس سلامت روان مطرح کرد: ما نمی‌گوییم که افراد رفتارهای بهداشتی را کنار بگذارند و انجام ندهند توصیه ما این است که مردم حتماً دستورات بهداشتی را رعایت کنند اما در جایی که با وجود رعایت این دستورات باز هم احساس خوبی ندارند و اگر به مرز اختلال رفتاری رسیده‌اند سریعاً باید از مشاوره و روان درمانی استفاده کنند.

حاجیلو که در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد، متذکر شد: گاهی این رفتارها در افراد حد وسط دارند یعنی نه به مرز اختلال رسیده که نیازی به روان درمانی باشد و نه در حدی است که فرد راحت زندگی می‌کند؛ در این صورت می‌توان با انجام راهکارهایی مانند ریلکسیشن، تکنیک‌های پرت کردن حواس، تنفس شکمی و ورزش کردن این مشکلات را مدیریت کرد.

کد خبر 4903036

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha