۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۴

حجت الاسلام کمال خبر داد:

تبلیغ بیش از سه هزار مبلغ در ماه مبارک رمضان ۱۳۹۹

تبلیغ بیش از سه هزار مبلغ در ماه مبارک رمضان ۱۳۹۹

مدیرکل تبلیغ عمومی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: در ماه مبارک رمضان سال جاری بیش از ۳۰۰۰ مبلغ در قالب تبلیغ در فضای مجازی و سنتی مشغول به فعالیت هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین یحیی کمال مدیرکل تبلیغ عمومی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: در معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم امکان اعزام مبلغ از مبدا قم به استان‌ها و شهرستان‌های کشور در ماه مبارک رمضان سال جاری، با هدف تعمیق و گسترش معارف اسلامی و بسط سلامت معنوی جامعه، برنامه‌ها و سیاست‌های تبلیغی خود را با به کار گیری ظرفیت‌ها و ابزار نوین تبلیغ در حوزه‌های مختلف تدوین و اجرا نموده است.

وی در خصوص تشریح فعالیت‌های مختلف اعزام ماه مبارک رمضان سال جاری افزود: فعالیت اول، بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی است، که در این راستا، ابتدا با فراهم نمودن زیرساخت‌های لازم، تدوین آئین نامه‌ها، تعیین شاخص‌ها، قالب‌ها، شیوه‌های فعالیت تبلیغی در فضای مجازی، ارزیابی فعالیت‌ها، شناسایی مبلغان توانمند در این حوزه، و در نهایت صدور حکم انجام گرفته است.

مدیرکل تبلیغ عمومی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی تصریح کرد: فعالیت دوم، پاسخگویی به سوالات دینی و به ویژه احکام بود که با همکاری مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی و با معرفی مبلغان توانمند به این مرکز انجام شده است.

وی با اشاره به اهمیت تبلیغ در فضای رسانه اضافه کرد: در بهره گیری از ظرفیت مبلغان نخبه در عرصه فضای رسانه از طریق پخش سخنرانی زنده با همکاری صدا و سیمای مراکز استان‌ها فعالیت‌هایی صورت گرفته است.

حجت الاسلام والمسلمین کمال اظهار کرد: از جمله فعالیت‌های دیگر، تبلیغ سنتی و چهره به چهره است که در این بخش، مبلغانی که در مناطق تبلیغی خود و مناطقی که از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا مناطق سفید اعلام شده بود، و ظرفیت تبلیغی ایجاد کرده بودند، با تأیید سازمان تبلیغات اسلامی آن منطقه، برای مبلغان، حکم تبلیغی صادر شده است.

وی گفت: شیوع ویروس کرونا هر چند مشکلات و گرفتاری زیادی را در عرصه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و سلامت برای کشورها از جمله کشور ما بوجود آورده است اما در عین حال فرصت‌های جدیدی را نیز در حوزه‌ها و بخش‌های مختلف کشور از جمله در حوزه فعالیت‌های تبلیغی ایجاد کرده است که بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی و ابزارهای نوین، یکی از این فرصت هاست.

مدیرکل تبلیغ عمومی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی تصریح کرد: ظرفیت فضای مجازی به جهت دسترسی آسان مبلغان و مخاطبان به آن، و نیز حضور چند ده میلیونی مخاطبان در شبکه‌های اجتماعی، بهترین ابزار ارتباطی مبلغان تبلیغ سنتی و مخاطبان بوده و از سوی دیگر، بهترین وسیله جهت تداوم ارتباط مبلغ و مخاطب و تبلیغ مستمر و موجب افزایش اثر بخشی و جریان سازی تبلیغ بعد از مراجعت مبلغان و گروه‌های تبلیغی از مناطق تبلیغی است.

وی در خصوص تعداد مبلغان فعال در ماه مبارک رمضان سال جاری افزود: امسال از طریق معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم بیش از ۳۰۰۰ مبلغ در قالب تبلیغ در فضای مجازی و سنتی (عمومی و نخبگانی) و به دو شیوه تبلیغ انفرادی و گروهی مشغول به فعالیت هستند.

حجت الاسلام کمال در پایان بر اهمیت و ضرورت حضور مبلغان توانمند در فضای مجازی و همچنین اهمیت شناسایی، آموزش و ارتقا مهارت‌های تبلیغی آنان در این حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: امیدواریم با فراهم شدن زیرساخت‌ها و اختصاص اعتبارات لازم، بتوانیم از مبلغان توانمند و فعال در فضای مجازی و نیز از مبلغانی که در مناسبت‌های تبلیغی همزمان با تبلیغ سنتی در فضای مجازی نیز با مخاطبان خود در ارتباط هستند، امتیاز ویژه اختصاص داده و در طول سال به صورت ماهیانه و یا فصلی حمایت نمائیم.

کد خبر 4929464

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha