به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین یحیی کمال در نشست هم اندیشی سرگروههای فعال در تبلیغ مجازی ماه مبارک رمضان اظهار داشت: با رجوع به قرآن و روایت اهل بیت (ع) میتوان مسائل زیادی را در امر تبلیغ که به عنوان مشکل با آن برخورد میکنیم را حل نمود. به عنوان مثال، امام صادق (ع) در روایتی مسأله مخاطب شناسی را برای مبلغان حل نموده است.
وی به مسأله محتوای تبلیغی اشاره کرد و گفت: در بحث محتوای تبلیغی نیز روایت ائمه معصومین (ع) به کمک ما می آیند، کما اینکه در روایت داریم: فرزندان خود را با سه خصلت دوست داشتن پیامبرتان، دوست داشتن اهل بیت او و قرآن خواندن بار آورید.
مدیرکل تبلیغ عمومی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به روایتی از امام رضا (ع) تصریح کرد: در مسائل تبلیغی اگر از معارف ناب اهل بیت (ع) استفاده شود قطعاً و یقیناً مخاطب آن را با جان و دل درک خواهد کرد و آن مطالب را سرلوحه زندگی خویش قرار خواهد داد.
وی به ضرورت حضور مبلغان در فضای مجازی اشاره کرد و افزود: همان گونه که ساماندهی و تشکیل گروههای تبلیغی به منظور ارتقا اثر بخشی و تربیتی فعالیت مبلغان در چند سال گذشته تبدیل به یک ضرورت شده بود، امروز نیز حضور مستمر، قدرتمند و جریان ساز مبلغان و گروههای تبلیغی در فضای مجازی یک ضرورت اجتناب ناپذیر و بسیار پر اهمیت شده است.
حجت الاسلام والمسلمین کمال اظهار داشت: دفتر تبلیغات اسلامی با بهرهگیری از همه ظرفیتهای خود و از جمله ایجاد معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه، گسترش، توسعه و حمایت از فعالیت فضای مجازی مبلغان و گروههای تبلیغی را در دستور کار خود قرار داده است.
وی گفت: در ایام تبلیغی پیش رو مانند تابستان و ماه محرم، اگر شرایط شیوع ویروس کرونا به وضعیت سفید برگردد، بحث تبلیغ حضوری را خواهیم داشت اما اگر شیوع ویروس کرونا ادامه داشته باشد، مانند ماه رمضان امسال با توان دوچندان و به یاری خداوند، تبلیغ در فضای مجازی را ادامه خواهیم داد.
مدیرکل تبلیغ عمومی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی به آموزش گروههای تبلیغی اشاره و تصریح کرد: در عرصه حمایت از گروههای تبلیغی بحث آموزش و بروزرسانی اطلاعات و مهارتهای تبلیغی سرگروه و اعضای گروهها، از اولویتهای تبلیغی میباشد؛ لذا، بر این امر تأکید و پیگیر خواهیم بود.
دفتر تبلیغات اسلامی با بهرهگیری از همه ظرفیتهای خود و از جمله ایجاد معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه، گسترش، توسعه و حمایت از فعالیت فضای مجازی مبلغان و گروههای تبلیغی را در دستور کار خود قرار داده است.
وی افزود: برای انتقال تجربه باید جلسات متعدد و متداوم برای گروههای تبلیغی برگزار شود تا گروهها بتوانند تجربههای خود را در اختیار دیگر گروههای تبلیغی قرار دهند.
حجت الاسلام والمسلمین کمال با توجه به اهمیت استمرار در تبلیغ و ارتباط مستمر مبلغ و مخاطب و پرهیز از فعالیتهای مقطعی و موسمی و کوتاه مدت، فعالیت مستمر در فضای مجازی از سوی مبلغان را تکمیل کننده فعالیت تبلیغی سنتی و چهره به چهره مبلغان دانست و اظهار داشت: اگر به دنبال اثر بخشی و جریان سازی فعالیت تبلیغی مبلغان در بین مخاطبان هستیم، جریان تبلیغ و فعالیتهای تبلیغی باید یک جریان مستمر و جاری باشد، نه یک فعالیت مقطعی، کوتاه مدت و موسمی. یکی از مهمترین شیوه ایجاد ارتباط مستمر تبلیغی بین مبلغ و مخاطب بهرهگیری از ظرفیت فضای مجازی است.
وی از فراهم سازی زیر ساختهای لازم برای فعالیت مبلغان در فضای مجازی از سوی دفتر تبلیغات اسلامی اشاره کرد و گفت: در ماه رمضان امسال و با توجه به موضوع شیوع ویروس کرونا و عدم امکان اعزام مبلغان به مناطق، در یک فرصت کم، بیش از ۲۰۰۰ نفر از مبلغان دارای توانایی و مهارت فعالیت در فضای مجازی شناسایی و در قالب انفرادی و گروهی در ماه رمضان سال جاری بکارگیری شدند.
مدیرکل تبلیغ عمومی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی تصریح کرد: بیش از ۱۰۰ گروه تبلیغی نیز در کنار مبلغان انفرادی به تبلیغ در فضای مجازی پرداختند و با ارزیابیهای که انجام گرفت، فعالیت مبلغان و گروههای تبلیغی در فضای مجازی ویژه رمضان، بسیار مهم، اثر بخش و یک حرکت و گام به جلو در عرصه بهرهگیری از ابزار نوین برای فعالیت تبلیغ مکتب اهل بیت (ع) بوده است.
گفتنی است در ادامه این نشست، سرگروههای فعال، به ارائه پیشنهادات و انتقادات در خصوص اجرای هر چه بهتر فعالیتهای گروهها پرداختند
نظر شما