به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاری عصر امروز در نشست خبری با اهالی رسانه استان یزد و در پایان سفر به این استان اظهار داشت: ظرفیت علم و فناوری در استان یزد درحد فوقالعادهای است. معاون علمی و فناوری رئیسجمهور ادامه داد: تلاش میکنیم تا پایان امسال بخش عمدهای از پروژههای استان یزد در حوزه اقتصاد دانش بنیان تکمیل شود و به بهرهبرداری برسد و امیدواریم همه پروژههای استان در این حوزه تا پایان عمر دولت دوازدهم افتتاح شود.
ستاری افزود: توسعه پارک علم و فناوری یزد و تکمیل پروژه کارخانه نوآوری همراه با توسعه زیرساختها برای ما در اولویت است و هدف ما از سفر به استانها ایجاد اکوسیستم در اقتصاد دانش بنیان است.
رئیس بنیاد ملی نخبگان کشور با تاکید بر اینکه لازم است اقتصاد دانش بنیان جایگزین اقتصاد نفتی شود، فساد در اقتصاد را ناشی از اقتصادهای نفتی و زیرزمینی دانست و تصریح کرد: مفت خوری و استفاده از پول نفت و فروش میراث گذشتگان به هر شکل ممکن معضلی است که نیاز به اصلاح دارد و دولتها باید ریسک سرمایه گذاری را پایین بیاورند.
وی گفت: تلاش کردهایم تا در حوزه اقتصاد دانش بنیان از رانت دولتی فاصله بگیریم و این اقتصاد متکی به خود و مستقل باشد و تا حد زیادی در این مهم موفق بودهایم.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور عنوان کرد: خوشبختانه در بروز و شیوع بیماری کرونا استان یزد جزو اولین استانهایی بود که با استفاده از همین اقتصاد دانش بنیان توانست مشکل ماسک را در استان خود حل کند و امروز در رابطه با تمام تجهیزات اتاق عمل، آی سی یو، کیتهای تشخیصی، تهیه ماسک و مواد ضدعفونی کننده به خودکفایی رسیدهایم.
ستاری ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۵ هزار و ۳۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد که فروش سالیانه آنها در سال گذشته ۱۲۰ هزار میلیارد تومان بوده است و بیش از ۶ هزار استارتاپ فعال داریم که تلاش میکنیم این تعداد را افزایش دهیم.
نظر شما