به گزارش خبرگزاری مهر، انتشارات علمی و فرهنگی ترجمه سروش حبیبی از کتاب «سفر شرق» اثر هرمان هسه را بار دیگر روانه بازار کتاب کرد.
سفر شرق از نگاه منتقدان به نوعی زندگینامه داستانی و روایی از کشف و شهود خود اوست و نگاهش به وصف نیروی ایمانی که در وجود او نهاده شده که علی رغم تمامی سستیاش، زندگی را برای او تحمل پذیر کرده است و به جسمش نیرو بخشیده است.
در این اثر که از آن به عنوان عجیبترین و خیالانگیزترین اثر هرمان هسه یاد شده است، راوی که از عالم واقع به دنیای خیال میرود، سعی کرده است ظرایف روح انسان را بیان میدارد.
بنیان اصلی این داستان بر کشف ظرایف روح انسان قرار دارد. در ساختار جستجوگری که در کالبد این اثر وجود دارد، پای استدلال و عقل به میان نمیآید و داستان سعی دارد به بیان این مساله بپردازد که در طریق حقیقت، بیدلیل راه، نمیتوان به مقصود رسید و جالب اینکه در عرفان ایرانی، میتوان چنین قاعدهای را بسیار یافت.
هرمان هسه نویسنده و نقاش سوئیسیالاصل این اثر به عنوان پرخوانندهترین نویسنده اروپایی قرن بیستم شناخته شده است. وی در سال ۱۹۴۲ به عنوان برگزیده جایزه ادبی نوبل انتخاب شد.
سروش حبیبی برای نخستین بار این اثر را در سال ۱۳۵۴ منتشر کرده است و به تازگی چاپ چهارم آن توسط انتشارات علمی و فرهنگی روانه بازار کتاب شده است. «سفر شرق» در چاپ تازه خود در ۹۴ صفحه با قیمت ۱۵ هزار تومان منتشر شده است.
نظر شما