به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، هر کدام از این گروهها در رشته و حیطه کاری خودشان به صورت جداگانه کار میکنند و هدف همه گروه رشد کیفیت و کمیت خدماتی است که به مشتریان ارائه میدهند.
این گروه معماری سعی میکند از به روزترین روشها در طراحیهایش استفاده کند، تا یک فضای دلنشین و راحت را طراحی کند.
در این مقاله سعی کرده ایم به توضیح این موارد بپردازیم؛
۱. طراحی ویلا
۲. طراحی شاه نشین در نما
۳. مراحل طراحی داخلی
طراحی ویلا:
طراحی و ساختن ویلا و به خصوص طراحی ویلای مدرن، همیشه بسیار هوادار داشته است. احتمال دارد ویلا براساس سلیقه مشتری مدرن، سنتی و یا ترکیبی باشد که تمام این سبکها طرفداران خاص خودشان را دارند.
تعریف کلی ویلا: خانههایی که از چهار سمتشان آزاد هستند و به ساختمانهای دیگر برخورد نمیکنند.
ویلا یک ساختمان در منطقه خوش آب و هواست و معمولاً در میان فضای سبز و طبیعت ساخته میشود.
در زمانهای قدیم مردمی که ثروتمند بودند، در زمینها و باغهایشان خانههای بزرگ میساختند و همانجا زندگی میکردند. به مرور این سبک از بناها به ویلا معروف شد.
هدف از طراحی ویلا، بهره مندی از طبیعت است. به طوری که بتوان از زیباییها و محیط و آب و هوای آن نهایت استفاده را کرد.
ویلا باید به طوری طراحی شود که با محیط بیرون ارتباط مستقیم و نزدیکی داشته باشد.
روشها، قوانین و استانداردهای ساخت یک ویلا با یک ساختمان و یا آپارتمان معمولی در شهر فرق دارد، چون انتظاراتی که مردم از ویلا دارند راحتی و تفریح است.
در حال حاضر به علت زیاد شدن مشغلههای فکری، کاری و اقتصادی، مردم بیش از پیش به یک محیط آرام و به دور از شلوغی و دنج برای تمدد اعصاب احتیاج دارند.
اصل اساسی روند طراحی و کاری گروه معماری بام، توجه به راحتی و آرامش ساکنین، استفاده هر چه بهتر از فضاها و المانهای شاخص طراحی داخلی است.
طراحی و بازسازی ویلا از ویژهترین گزینشها برای هر انسانی است. دلیلش هم این است که اکثر ما برای وقت گذرانی و انرژی گرفتن از فضای آزاد از ویلاهایمان استفاده میکنیم.
طراحی ویلا کار آسانی نیست و اتفاقاً بسیار هم سخت است. به عنوان مثال محوطه سازی آن باید با توجه به شرایط در مناسبترین حالت ممکن طراحی شود. پس این کار سخت نیازمند حضور یک تیم باتجربه و متخصص است.
اوایل پروژه باید به خواستهها و نیازهای کارفرما با دانشی آپدیت شده توجه کرد و سپس در زمان طراحی اصلی ویلا، هم به دانش احتیاج است هم به تجربه.
در طراحی ویلا باید به دو مورد توجه داشت؛
۱. خواسته و سلیقه مشتری
۲. هزینه و بودجه مشتری
بعد از مرحله طراحی، در مرحله ساخت محوطه یا بازسازی کردن محوطه باید از مصالحی استفاده کرد که با کیفیت باشند تا به مرور زمان ظاهر با کیفیت خود را از دست ندهد. همچنین باید به نیازهای کارفرما توجه شود: اکثراً زمان استفاده از ویلاها در تعطیلات است، تا مردم در آن تفریح کنند، پس نتیجه میگیریم که نیاز کارفرما همیشه در اولویت است.
طراحی ویلا معمولاً بخشهای متفاوتی دارد، باید به تمام این بخشها توجه دقیقی شود تا یک ویلای جذاب و ایده آل برای زندگی یا تفریح در آن ساخته شود.
امروزه که اکثر افراد شهرنشین هستند و تکنولوژی در جامعه بسیار پیشرفت کرده است، همه از طبیعت دور شده اند و خانهها اکثراً حالت آپارتمانی دارند. این موضوع باعث زیاد شدن مشکلات و بیماریهای روحی شده است. متاسفانه در مجاورت زندگیهای شهری، کمتر مناطق سبزی را میتوان دید.
همه این دلایل با هم باعث شده اند که مردم به رفتن و وقت گذرانی در طبیعت و فضاهای سبز تمایل نشان بدهند که از نظر روانشناسان بودن برای تمدد اعصاب انسان بسیار مفید است
طراحی شاه نشین در نما:
قبل از اینکه به مبحث طراحی شاه نشین در نما بپردازیم، لازم است که تعریفی از شاه نشین برایتان ارائه دهیم.
شاه نشین یکی از قسمتهای خانه است که از معماری اصیل ایرانی آمده است. در زمانهای قدیم آن را در سمت شمالی خانه و در قسمت اندرونی میساختند. نور آفتاب صبحگاهی و نسیم شمالی به این قسمت برخورد میکرد.
ارتفاع دیوارهای شاه نشین دو برابر دیوارهای بقیه قسمتهای خانه است، از همین بابت هم به آن شاه نشین میگفتند. در بالای این دیوارهای بلند سقفی قرار می گرفته که حالت آن به شکل گنبدی کامل نبوده است بلکه حالت نیم گنبدی داشته است. این قسمت همیشه خنک بوده است. یک تورفتگی به اسم پنج دری در آن ایجاد می شده که فرد مهمان یا ریش سفید در آن قسمت می نشسته است.
امروزه با گذشت زمان، تعریف شاه نشین و کاربردش هم با قدیم فرق کرده است. در گذشته از شاه نشین هم برای نمای خانه و هم طراحی داخلی خانه استفاده می شده است.
معمولاً همیشه رو به روی شاه نشین، حوض قرار می گرفته است. دلیل آن هم این است که نور خورشیدی که به سطح آب می تابد به پنجرهها هم اصابت میکند و یک تلالو زیبا، رنگی و جذاب را به وجود میآورد. این نورهای رنگی به فضای داخل اتاق نیز راه پیدا میکند.
امروزه از سبک پنجرههای شاه نشین به دلایلی در خانههای کلاسیک هم استفاده میکنند؛
۱. ابعاد فضای اتاق را از آن چیزی که هست بیشتر و بزرگتر نشان میدهد.
۲. تابش نور را به داخل خانه زیاد میکند و خانه به اصطلاح نورگیر میشود.
۳. تهویه هوای اتاق خیلی بهتر میشود.
منبع: بام آرک
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
نظر شما