۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۴۶

پیشنهاد مطالعه دفاع مقدسی؛

«سنگر علاف‌ها»؛ داستان افرادی که در جنگ به کار گرفته نمی‌شدند

«سنگر علاف‌ها»؛ داستان افرادی که در جنگ به کار گرفته نمی‌شدند

کتاب «سنگر علاف‌ها» عنوان یکی از آثار اکبر صحرایی نویسنده داستان‌های دفاع مقدس است که با نگاهی جدید به حوادث جنگ تحمیلی، روایتگر افرادی است که معمولا در جنگ به کارگرفته نمی‌شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، مجموعه‌داستان «سنگرهای علاف» نوشته اکبر صحرایی، یکی از آثار طنز مربوط به ادبیات دفاع مقدس است که سال گذشته توسط انتشارات به‌نشر منتشر و سپس تجدید چاپ شد.

اکبر صحرایی نویسنده این کتاب، با نگارش رمان «حافظ هفت» در پنجمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد عنوان برگزیده را به دست آورد. همچنین او در پنجمین جشن فرهنگ فارس، با مجموعه داستان «خمپاره‌های خواب آلود» جایزه نخست داستان را کسب کرد. صحرایی تا به حال بیش از ۳۰ اثر را در حوزه ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در کارنامه خود ثبت کرده است.

مجموعه «سنگر علاف‌ها» با نگاهی جدید به حوادث جنگ تحمیلی روایتگر افرادی است که معمولاً در جنگ به کارگرفته نمی‌شدند و سعی می‌کردند که با شوخ طبعی خود را سرگرم کنند. این کتاب شامل ۵۵ داستان کوتاه است که به هم اتصال دارند و خواننده حین خواندن هر داستان به لایه‌های زیرین آن می‌رسد.

سبیل‌ها، علاف‌ها، خمپاره شادی، هذیان، گدا، سنگ صبور، اس اس، حباب، یک چشم، خربرفت، اولولک، ستون، عروس، شیش‌خونه و… عناوین برخی از داستان‌های این کتاب هستند که با زبان طنز، خاطرات و حقایقی را درباره دوران پر افتخار هشت دفاع مقدس برای نوجوانان و جوانان بیان می‌کنند.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

«عباس! ی علامت بینمون بذاریم وقتی می‌ریم شناسایی سنگرای دشمن همدیگر رو گم نکنیم؟ صدای حیوان یا پرنده بهتره! صدای چه حیوونی باشه؟ از بین تاریکی صدای جیرجیرک بیرون می‌دهیم صدای جیرجیرک هم خوبه، شنیدی؟ عباس مکث می‌کند و می‌گوید: جیرجیرک نه نشنیدم! گوش کن، دوباره می‌زنه.»

این کتاب سال گذشته با ۸۴ صفحه و شمارگان هزار نسخه به چاپ رسید و ۶ ماه بعد چاپ دومش به بازار نشر آمد.

کد خبر 5029245

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha