به گزارش خبرگزای مهر، سعید غضنفری مدیرعامل بنیاد دعبل خزاعی با اشاره به فعالیتهای زیرمجموعه خود گفت: سابقه فعالیت بنیاد دعبل به سال ۸۴ برمی گردد که پیرو دستور مقام معظم رهبری تأسیس شد و اهم وظیفه آن رسیدگی به امور ستایشگران در حوزه بیمهای، رفاهی و معیشتی است که در ادامه همین دستور؛ جمعی از پیر غلامان و ستایشگران اهل بیت بهعنوان اعضای بنیاد دعبل تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار گرفتند.
وی که از تیرماه امسال به مدیریت این بنیاد منصوب شده است افزود: من از زمان تصدی در این سمت بیشتر به دنبال این بودم که هم تعداد اعضای تحت پوشش این بنیاد را افزایش دهم و هم خدمات ارائه شده به این عزیزان را متنوع کنم درحال حاضر نیز حدود ۲۵۰۰ نفر از جامعه ستایشگران اهل بیت به همراه خانواده آنان در این مجموعه تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار گرفتند ضمن اینکه تعدادی پیر غلامان هم از جمله مستمری بگیران ما محسوب میشوند.
مدیرعامل بنیاد دعبل خزاعی با بیان اینکه باید خدمت رسانی به ستایشگران اهل بیت و پیر غلامان با ظرافت و حفظ کرامت همراه باشد گفت: اگر چه ممکن است بسیاری از سازمانها و نهادهای مردم نهاد برای کمک گرفتن از مردم و خیرین با مشکلی روبهرو نباشند اما اعضای مجموعه ما، مجموعه خاصی است چرا که همه آنان روزی در منطقه خودشان منشأ خدمات ومرجع بودند و حالا کمک گرفتن برای آنان نیازمند ظرافتهایی است تا به کرامت آنها آسیبی وارد نشود.
وی همچنین خبر داد بزودی شاهد تأسیس صندوق قرض الحسنه ای تحت عنوان «احیاگران سنت قرض الحسنه حبیب بن مظاهر» به منظور اعطای وام ۵ میلیونی بدون سود و در کمترین فرصت به اعضا خواهیم بود.
سعید غضنفری، خدمات رسانی به اعضای بنیاد دعبل را تنها مختص به بیمه تأمین اجتماعی ندانست و از برپایی روضه آنلاین به منظور بهره گرفتن از پیر غلامانی که به دلیل کهولت و بیکاری در پستوهای خانه، خانه نشین شدن تا استفاده از اردوگاهها و هتلها، تأمین اقلام مورد نیاز هیئات در دهه محرم، برگزاری کلاسهای مشاوره در حوزه حقوقی، اقتصادی و سرمایه گذاری برای خانوادههای اعضا خبرداد.
مدیرعامل بنیاد دعبل خزاعی تصریح کرد: انتظار رئیس سازمان تبلیغات اسلامی از بنیاد دعبل این است که اینجا تبدیل به مرکز جامع خدمات به هیئات و ستایشگران شود و ما هم در همین راستا و با توجه به بنیه مالی خود تلاش میکنیم و یکی از برنامههای ما، تأمین اقلام مورد نیاز برای هیئات در دهه محرم است که به شیوه خرید از فروشگاه مجازی دعبل خواهد بود که بزودی اجرایی میشود.
وی با اشاره به جایگاه حساس و ظریف پیر غلامان، مداحان و شاعران سیدالشهدا (ع) اظهار داشت: انجام هر کاری برای این عزیزان، مستلزم رعایت یکسری ظرافتها همراه با حفظ کرامت است تا آسیبی به جایگاه آنها وارد نشود.
غضنفری در مورد همکاری مداحان معروف و دارای تمکن مالی به منظور کمک به اعضای بنیاد دعبل گفت: یکی از برنامههای ما فعال کردن شبکه داخلی مداحان به نفع ستایشگران است که به همین منظور نیز، جلسات هم اندیشی با مداحانی که دارای تمکن مالی هستند برگزار شده و خود این عزیزان نیز قبول زحمت کردند که وارد میدان شوند که امیدواریم شاهد اتفاقات خوب و تأثیرگذاری در این عرصه باشیم.
مدیرعامل بنیاد دعبل خزاعی با بیان اینکه بودجه حمایتی ما کفاف خدمات رسانی به همه مداحان، پیر غلامان و ستایشگران را نمیدهد از ثبت نام برای تحت پوشش قرار گرفتن بیش از ۸ هزار نفر از این قشر را خبر داد که همچنان در صف انتظار ایستاده اند.
وی افزود: بسیاری از ارگانها، بودجهای به نام «بودجه مسئولیتهای اجتماعی» برای کمک به بحرانهایی مثل سیل، زلزله و خانوارهای بد سرپرست و بی سرپرست در اختیار دارند و ما دست یاری به سوی همه آنها دراز میکنیم این در حالی است که بنیاد دعبل منتسب به دستگاه امام حسین (ع) و مورد نظر رهبری است لذا خیلی از این ارگانها میتوانند بخشی از بودجه مسئولیتهای اجتماعی خود را به بنیاد دعبل اختصاص دهند.
سعید غضنفری همچنین از افزایش سقف معوقات تا یک میلیون تومان بهویژه درایام کرونا برای اعضای این بنیاد به منظور پرداخت هزینههای بیمهای خبر داد.
وی تصریح کرد: کار دیگری که در این دوره انجام شده استمرار یافتن حقوق مستمری بگیران بعد از فوت آنان است که پیش از این قطع می شده است. ضمن این که در حال تدوین و برنامه ریزی برای رسیدگی به امور رفاهی و معیشتی مداحان و ستایشگران زن هستیم که مورد تصویب هیأت مدیره قرار گرفته اما نیازمند سازه کارها و ظرافتهای خاصی است.
مدیرعامل بنیاد دعبل خزاعی در مورد تخریب و هجمههایی که هرازگاهی از سوی رسانههای خارجی و معاندین، مداحان را نشانه میروند اظهار داشت: به دلیل تأثیرگذاری این قشر، این نوع تخریبها اجتناب ناپذیر است این در حالی است که این عزیزان، همیشه در بزنگاههای نظام، وارد عرصه شدند و حتی ازجان خودشان مایه گذاشتند.
غضنفری در مورد بودجه بنیاد دعبل گفت: بودجه ما یک بودجه حمایتی بسیار محدود از سوی سازمان تبلیغات اسلامی است و ما به دنبال آن هستیم که بخشی از درآمدهای خود را از ارگانها و سازمانهایی که بودجهای برای مصارف اجتماعی دارند تأمین کنیم.
وی درحین حال در پاسخ به افرادی که بودجه بنیادهایی مثل دعبل را غیرشفاف عنوان میکنند یادآور شد: حسابرسی بنیاد دعبل با دفتر رهبری است و ما از جمله بهترین موسساتی هستیم که شفافترین عملکرد مالی را داشته است.
مدیرعامل بنیاد دعبل تاکید کرد: ما به دنبال این هستیم که دعبل به یک درآمد مالی پایدار برسد و دستش را از جیب سازمان تبلیغات اسلامی بیرون بکشد و به همین منظور در پی تشکیل معاونتهای اقتصادی و مشارکت مردمی هستیم.
وی همچنین از رونمایی یک محصول انحصاری بنیاد دعبل در آینده نزدیک خبر داد و گفت: این محصول انحصاری متشکل از ملزومات حداقلی روضه خانگی شامل شش عدد استکان و نعلبکی، یک قندان، دوعدد جا شمعی، دو عدد عود، دو کتابچه عاشورا، دو مهر تربت، یک بیرق کوچک منتسب به اهل بیت (ع) و تعدادی دستمال اشک است که برای فروش تولید شده است.
سعید غضنفری معتقد است پیرغلامان و ستایشگران اهل بیت همیشه در بزنگاههای نظام، وارد عرصه شده و حتی ازجان خود دریغ نکردند.
کد خبر 5077378
نظر شما