به گزارش خبرنگار مهر، پاراکماندارانی که برای حضور در پارالمپیک توکیو کسب سهمیه کردهاند بعد از هشت ماه وقفه و پشت سر گذاشتن یک مرحله اردوی نصف و نیمه، از ۲۳ آبان ماه وارد اردوی متمرکز شدند و به مدت دو هفته تمریناتشان را دنبال کردند.
بعد از حدود یک ماه دومین اردوی آماده سازی این پارالمپین ها از امروز سه شنبه در جزیره کیش آغاز شد.
علی سینا منشا زاده و رمضان بیابانی (کامپوند)، غلامرضا رحیمی و اصغر زارعی نژاد (ریکرو)، و محمدرضا زندی (کلاس w۱) نفرات حاضر در این اردو هستند. زهرا نعمتی دیگر پاراکمانداری است که سهمیه پارالمپیک توکیو را در اختیار دارد اما با هماهنگی صورت گرفته وی در این اردو حضور نخواهد داشت تا بتواند تمریناتش را با تیم ملی تیروکمان و برای حضور در رقابتهای کسب سهمیه المپیک پیگیری کند.
مجید کهتری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این اردو به مدت دو هفته ادامه خواهد داشت، گفت که پاراکمانداران بعد از این اردو یک مرحله اردوی دیگر در بهمن ماه خواهند داشت اما فعلاً برای اردوی اسفندماه آنها پیش بینی نشده است.
وی خاطرنشان کرد: اردوی دوم تیم ملی پاراتیروکمان که از امروز آغاز شد تا ۲۳ دی ماه ادامه دارد. اینکه اردوی ما برای مدت دو هفته و در جزیره کیش برگزار میشود، بسیار ایده آل است. اول اینکه اردوی یک هفتهای نمیتواند خیلی پاسخگوی نیازهای تمرینی و آماده سازی باشد چراکه تا نوبت به تمرینات تکنیکی برسد زمان اردو تمام میشود اما در اردوی دو هفتهای فرصت کافی برای اجرای تمام برنامهها وجود دارد.
سرمربی تیم ملی پاراتیروکمان تاکید کرد: برگزاری اردو در جزیره کیش هم فاکتور مثبت دیگری در روند تمرینی تیم است. در واقع بهترین مکان ممکن با بهترین امکانات برای تمرین ملی پوشان در نظر گرفته شده است. هتلی که ملی پوشان در آن اقامت دارند پنج ستاره است. این هتل به محل تمرین بسیار نزدیک است. زمینی هم که پاراکمانداران در آن تمرین میکنند تقریباً حالت اختصاصی دارد.
کهتری در این رابطه ادامه داد: در واقع برای مهیا شدن شرایط تمرینی ایده آل هزینههای زیادی شده است. امیدوارم خود ورزشکاران و ما اعضای کادر فنی قدردان این هزینههای زمانی و مالی باشیم و بتوانیم پاسخگوی انتظارات باشیم.
وی با تاکید بر اینکه روند آماده سازی تیم ملی پاراتیروکمان در بهمن ماه با برگزاری اردوی سوم پیگیری میشود، خاطرنشان کرد: برنامه پیش بینی شده و مصوب کمیته ملی پارالمپیک برای این تیم در سال جاری همین است. فعلاً برای اسفندماه اردویی نداریم.
این مربی با تاکید بر اینکه اردوهای تیم ملی پاراتیروکمان فقط با حضور پارالمپین های این رشته پیگیری میشود، گفت: به دلیل محدودیتهای مالی اردونشین دیگری در تمرینات نداریم. ضمن اینکه تمام تمرکز باید بر آماده سازی ورزشکاران صاحب سهمیه باشد تا بتوانند در توکیو صاحب مدال شوند. موضوعی که مورد تاکید کمیته ملی پارالمپیک است و شرط این کمیته برای اعزام لحاظ شده است.
سرمربی تیم ملی پاراتیروکمان تصریح کرد: درست است که حضور در پارالمپیک تجربه بزرگی برای هر ورزشکاری است اما کمیته ملی پارالمپیک مُصر است که از سهمیههای کسب شده در توکیو به مدال برسد. به همین دلیل ورزشکارانی در نهایت اعزام میشوند که علاوه بر در اختیار داشتن سهمیه، شانس مدال هم داشته باشند. بنابراین پاراکمانداران هم این موضوع را مد نظر داشته باشند که در صورت دور شدن از شرایط ایده آل برای مدال آوری، شانس اعزام شدنشان به توکیو را از دست میدهند.
«در حال حاضر برای پاراکمانداران و مدال آوری آنها در توکیو چه شانسی متصور هستید؟» کهتری در پاسخ به این پرسش گفت: پاراکمانداران تیم ملی در شرایطی که امروز دارند جزو شانسهای مدال آوری در توکیو به حساب می آیند و حتی میتوانم بگویم که ۸۰ درصد آنها نزدیک به مدال طلا هستند اما اینکه آنها بتوانند وضعیت خوب امروزشان را برای ۱۰ ماه آینده هم حفظ واعزامشان را قطعی کنند به خودشان و روند تمرینات بستگی دارد.
کهتری تاکید کرد: تلاش لازم برای آماده نگه داشتن ملی پوشان را خواهیم داشت. رکوردگیریهای منظمی هم از آنها خواهیم داشت. امیدوارم بتوانیم همه پاراکمانداران و در کل ورزشکارانی که برای توکیو کسب سهمیه کردهاند را به خاطر برخورداری از شرایط مدال آوری در توکیو ببینیم.
نظر شما