۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۳:۱۸

قائم مقام ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور:

قوه قضائیه از آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت ویژه کند

 قوه قضائیه از آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت ویژه کند

زاهدان- قائم مقام ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: مطالبه جدی ما از قوه قضائیه این است که نگاه رئوفانه و ویژه‌ای به آمران به معروف و ناهیان از منکر داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان، حجت‌الاسلام روح الله میرزایی در دیدار با دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: پس از انتصاب آیت‌الله رئیسی به ریاست قوه قضائیه، اقدامات خوبی برای حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در کشور انجام شد که در همین راستا نیز طی توافقی که میان ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور و قوه قضائیه صورت گرفت، کمیت و کیفیت آن نیز افزایش یافت.

قائم مقام ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور افزود: استفاده از یک وکیل خبره در پرونده‌های ویژه امر به معروف و نهی از منکر جزو بندهای این توافق بود که به مرحله عملیاتی نیز رسیده و تاکنون بالغ بر ۴۰۰ پرونده با حضور وکلایی که معرفی شده‌اند بررسی شده است که اقدام خوبی برای حمایت از آمران به معروف بوده است.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس نظرسنجی صورت گرفته از میان جامعه آماری که به صورت تشریحی نیز بوده است افزون بر ۶۰ درصد مردم ترس از عدم حمایت و تأثیرگذاری را علت اصلی دور شدن خود از این دو فریضه مهم دانستند که ما نیز قصد داریم با سلسله اقداماتی که انجام می‌دهیم جرأت و جسارت شهروندان را برای احیا فریضتین بالا ببریم.

حجت‌الاسلام میرزایی گفت: رسانه ملی، خبرگزاری‌ها و مطبوعات مکتوب نقش مؤثری در ترویج این فرهنگ دارند که طی این مدت تعامل دوطرفه خوب و مؤثری ایجاد شده است.

قائم مقام ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور افزود: مطالبه جدی ما از قوه قضائیه این است که ضمن ایجاد یک شعبه مختص رسیدگی به پرونده‌های امر به معروف و نهی از منکر، در مبحث آموزش آمران به معروف و ناهیان از منکر نیز ورود کند که در این راستا نیز ستاد کشور و معاونت‌های رسانه و آموزش در سراسر استان‌ها آماده همکاری هستند.

وی ادامه داد: گاهاً مواردی مشاهده می‌شود که مطالبه‌گر از روی عدم اطلاع قضائی برخی لغات و الفاظ را به کار می‌برد که نیت اهانت نداشته و صرفاً به قصد اصلاح جملاتی را بیان کرده اما اتهاماتی مانند تشویش اذهان عمومی به وی مرتبط می‌شود که از قضات قوه قضائیه درخواست داریم در این زمینه نیز کمال همکاری را داشته و با نگاهی رئوفانه و آگاهی‌رسان با آمران به معروف و ناهیان از منکر برخورد کنند.

ستاد امر به معروف و نهی از منکر بازوی توانمند دادستانی است

دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار اظهار داشت: احیای امر به معروف و نهی از منکر یک تکلیف الهی است که همگان باید در این راه تلاش کنند و دادستانی زاهدان نیز ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان وبلوچستان را به عنوان بازوی توانمند خود در این استان می‌داند.
مهدی شمس آبادی افزود: سیستان وبلوچستان به دلیل شرایط سنتی خاصی که دارد الحمدلله در حوزه حجاب و عفاف در وضعیت مطلوبی قرار دارد چرا که در این استان هنوز سنت‌های حسنه مردم‌داری و ریش‌سفیدی رواج دارد و بسیاری از اختلافات و موارد خانوادگی توسط بزرگان طایفه و شوراهای حل اختلاف دادگستری ختم به خیر شده و دیگر روانه دادگاه نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: دادستانی زاهدان نیز قطعاً از مطالبه‌گران و آمران به معروف و ناهیان از منکر در چارچوب قانون حمایت می‌کند که در همین راستا نیز یکی از شعب این دادستانی به طور خاص برای رسیدگی به پرونده‌های این حوزه تعیین شده است.

وی تاکید کرد: دادستانی نیز تعامل بسیار خوب و تنگاتنگی با پرسنل فعال و انقلابی این ستاد دارد که در دوره آموزشی برگزار شده توسط این ستاد، از اساتید و قضات خبره این دادستانی به عنوان مربی استفاده شد و چارچوب و شیوه‌های لازم مطالبه‌گری صحیح آموزش داده شد و این آمادگی وجود دارد که با توان بیشتری بر سطح این تعاملات بیفزائیم.

قدردانی از اقدامات دادستانی زاهدان

مدیرکل امور استان‌ها ودستگاه‌های اجرایی ستاد امر به معروف ونهی ازمنکر کشور نیز در این دیدار گفت: رویکرد جدید و پویاسازی این ستاد بر توجه بیش از پیش به این واجب الهی مغفول مانده و تبیین روش‌های جدید تاکید دارد.

حجت الاسلام حامد ترکاشوند با بیان اینکه هرزمان نامی از امر به معروف آورده می‌شود بحث عفاف وحجاب مطرح می‌شود افزود: امر به معروف و نهی از منکر حوزه‌های مختلفی دارد که اگر بتوانیم مطالبه‌گری را به درستی در جامعه تشریح و تخصصی کنیم موج عظیم مردم به این فریضه الهی می‌پیوندند.

وی خاطرنشان کرد: امروز ستاد با دو معاونت مطالبه‌گری واجتماعی و معاونت فرهنگ، آموزش و رسانه وارد میدان شده که نیازمند همراهی مسؤلین استانی هستیم تا این دو واجب الهی به خوبی احیا شود که در راستای تحقق این موضوع تاکنون یک هزار و ۱۰۰ گروه جهادی تخصصی در سطح کشور پس از دریافت مجوز از این ستاد، فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

حجت‌الاسلام ترکاشوند ادامه داد: به فضل الهی ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان وبلوچستان نیز با مدیریت خوب و استفاده از ظرفیت نیروهای جوان و با انگیزه انقلابی، جزو ۵ استان برتر کشور است که طبیعتاً فعال کردن بیش از پیش گروه‌های جهادی در عرصه‌های تخصصی ۱۶ گانه می‌تواند در ارتقا این رتبه و رشد سطح مطالبه‌گری مردم بیفزاید.

مدیرکل امور استان‌ها ودستگاه‌های اجرایی ستاد امر به معروف ونهی ازمنکر کشور در پایان گفت: خوشبختانه تعامل بسیار خوب و سازنده‌ای میان دادستانی زاهدان و ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان برقرار شده که این امر می‌تواند آثار و برکات فرهنگی، امنیتی و اجتماعی بسیاری برای مردم استان داشته باشد که از این حیث می‌توان گفت دادستانی زاهدان در ردیف رتبه‌های اول تا دوم کشور قرار گرفته است.

کد خبر 5126628

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha