حجت الاسلام علی اسفندیار در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به جایگاه سرنوشتساز حضرت ابوطالب (ع)، این شخصیت عظیم تاریخ اسلام را حامی تمامعیار پیامبر اکرم (ص) دانست و گفت: حضرت ابوطالب (ع) با حمایتهای هوشمندانه از رسول اکرم (ص) و بهکارگیری توان تعاملی خود در بین سران مکه، توانسته در حرکت و گسترش منطقی و منظم اسلام تأثیرگذاری بیبدیل باشد.
وی غفلت جدی از شخصیت و کارنامه درخشان حضرت ابوطالب در پژوهشهای تبلیغی و تاریخی را شایسته این شخصیت عظیمالشأن ندانست و ابراز داشت: گمنامی این چهره تاریخساز اسلام سبب شده است مجمع جهانی اهل بیت (ع) اقدام به طراحی و برگزاری همایش بینالمللی حضرت ابوطالب (ع) کند؛ از این رو مجریان این همایش درصدد هستند بخش مهمی از این خلأ را در قالب فراخوانهای علمی، ادبی، رسانهای و هنری جبران کنند.
دبیر جشنواره ادبی رسانهای حضرت ابوطالب (ع) در تبیین اهداف جشنواره ادبی_رسانهای حضرت ابوطالب (ع) اظهار داشت: این جشنواره با هدف تولید محتوا و بهرهمندی از ظرفیت اصحاب رسانه و ادبیات در صدد است، در سه بخش «شعر»، «نثر ادبی» و «نگارش رسانهای»، آثار مرتبط با شخصیت حضرت ابوطالب (ع) پدر بزرگوار امیرمومنان علی (ع) را جمعآوری کند.
وی با بیان اینکه این جشنواره به دنبال حمایت از نویسندگانی است که به نوعی وقت لازم را برای نگارش مقاله علمی ندارند، تأکید کرد: حضور اهالی ادبیات و رسانه در چنین جشنوارههایی به همگانیشدن نوشتن و ایدهپردازیهای گوناگون درباره شخصیتهای تاریخی و موضوعات مهم جامعه کمک چشمگیری خواهد کرد.
دبیر جشنواره ادبی رسانهای حضرت ابوطالب (ع) با تأکید بر اینکه تلاش میشود تا قبل از برگزاری همایش بینالمللی حضرت ابوطالب، آثار ادبی رسانهای را در مطبوعات و خبرگزاریها منتشر کنیم، تصریح کرد: به همه نویسندگان جشنواره که آثارشان در رسانهها منتشر میشود، حقالتألیف پرداخت میشود، همچنین از بین آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره، یک جایزه ویژه به اثر برگزیده تعلق میگیرد که از صاحب اثر در کنار نویسندگان مقاله تجلیل میشود.
وی با بیان اینکه نوشتن برای این جشنواره هیچگونه محدودیت سِنی و صنفی ندارد، مهلت ارسال آثار را سیام بهمن اعلام کرد و افزود: علاقهمندان میتوانند آثار خود را به شماره ۰۹۱۹۱۵۲۵۴۱۳ در شبکه پیامرسان ایتا ارسال کنند.
این همایش به همت مجمع جهانی اهل بیت (علیهم السلام) از تاریخ ۱۹ الی ۲۱ اسفندماه ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد.
نظر شما