۱۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۳۳

حجت الاسلام و المسلمین آذربایجانی مطرح کرد؛

لزوم بهره مندی از معنویت به عنوان یک روش در تامین سلامت افراد

لزوم بهره مندی از معنویت به عنوان یک روش در تامین سلامت افراد

نشست مجازی تخصصی «نقش ایمان و دعا در سلامت جسم و روان» از سوی اداره کل تبلیغ تخصصی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به همت اداره کل تبلیغ تخصصی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و با همکاری میز تخصصی تعمیق ایمان و باورهای دینی، نشست مجازی تخصصی «نقش ایمان و دعا در سلامت جسم و روان» با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر مسعود آذربایجانی عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دکتر محمدمهدی احمدی فراز عضو هیئت علمی دانشگاه اشرفی اصفهانی برگزار شد.

در این نشست حجت الاسلام و المسلمین آذربایجانی اظهار داشت: در صورتی که به دعا و نیایش باور، معرفت و شناخت داشته باشیم، متوجه نقش معنویت در همه شرایط و حالات زندگی به خصوص در وضعیت اضطرار می‌شویم. برخی افراد به دلیل باور و اعتقاد ایمانی به این موضوع می‌رسند که یکی از نقش‌های ادیان آرامش‌بخشی است.

وی در ادامه بیان کرد: خداوند متعال در قرآن بر این موضوع تأکید کرده که «الا بذکرالله تطمئن القلوب»؛ با ذکر خدا قلب‌ها آرام می‌گیرد تا بشر با باور به این موضوع ایمان قوی‌تر و عمیق‌تری بیابد. به هر حال بسیاری از انسان‌هایی که به تحقیقات تجربی معتقد هستند ممکن است دعا و تأثیرات نیایش در آرامش روحی را قبول نکنند، اما تأثیر دعا را بر اثر تجربیات درک کرده‌اند.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه گفت: هر چه بیشتر به قدرت و احاطه خداوند و خیرخواهی او اعتقاد داشته باشیم به معنای افزایش توکل ماست؛ توکل به معنای آن است که کار را به خدا واگذار کنیم چرا که خداوند بر همه چیز احاطه دارد و بر هر چیزی قادر است، به همین دلیل اگر ما به این مضامین توجه داشته باشیم در این استرسی که انسان انرژی‌هایش کم شده و دستش از همه جا کوتاه شده و بیماری و ترس از مرگ و بیماری انسان‌ها را فرا گرفته، تنهایی‌مان برطرف می‌شود.

کد خبر 5164842

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha