۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۲۹

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام خبر داد؛

برنامه ریزی برای افزایش ۲ برابری فعالیت‌های اشتغالزایی در ایلام

برنامه ریزی برای افزایش ۲ برابری فعالیت‌های اشتغالزایی در ایلام

ایلام-مدیرکل کمیته امداد استان ایلام از برنامه ریزی برای افزایش ۲ برابری فعالیت‌های اشتغالزایی در بین مددجویان ایلامی طی سال جاری خبر داد.

قنبر موسی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر با تشریخ برخی خدمات این نهاد به نیازمندان در ماه مبارک رمضان تصریح کرد: اعتقاد ما بر این است که هر نوع خدمتی که به نیازمندان ارائه می‌شود باید منجر به توانمندسازی این قشر شود و در واقع هر یک از خدمات امداد به مددجویان باید پسوند توانمندسازی داشته باشد.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام گفت: فعالیت‌های اشتغالزایی کمیته امداد استان در راستای افزایش تولید و عمل کردن به شعار سال در سال ۱۴۰۰ به میزان حدود ۲ برابر سال گذشته خواهد رسید.

وی با عنوان اینکه توانمندسازی در کمیته امداد دارای سه ضلع و سه محور اصلی است، تصریح کرد: از آنجایی که بین ۳۰ تا ۴۰ درصد سبد هزینه‌های هر خانواده را بخش مسکن تشکیل می‌دهد این رقم در بین خانواده‌های مددجو گاهی تا ۶۰ درصد هم می‌رسد لذا ایجاد مسکن برای این قشر یکی از بخش‌های اصلی توانمندسازی مددجویان است و چنانچه امداد بتواند مشکل مسکن هر خانواده‌ای را حل کند قدم بزرگی برای توانمندسازی این قشر برداشته شده است.

موسی نژاد با بیان اینکه ایجاد درآمد باثبات برای خانواده‌ها یکی از ماموریت‌های کمیته امداد است، تصریح کرد: ایجاد اشتغال نیز یکی دیگر از ضلع‌های توانمندسازی خانواده‌های مددجو و در واقع مهم‌ترین ضلع در راستای توانمندسازی آنان است.

وی ادامه داد: سبک اشتغالزایی کمیته امداد نه تنها در ایران بلکه در جهان هم مورد توجه قرار گرفته است و به همین خاطر امسال نماینده کمیته امداد در یک همایش بین المللی در یونسکو موضوع و سبک اشتغال آفرینی این نهاد را به عنوان یک برند ایرانی، اسلامی و یک الگوی جهانی مطرح خواهد کرد.

ورود امداد به مشاغل دانش بنیان

مدیرکل کمیته امداد ایلام ادامه داد: در سطح استان اقدامات بسیار خوبی در حوزه اشتغال صورت گرفته و آنهایی که مستعد ایجاد شغل هستند امداد موظف است آنان را شناسایی و نسبت به ایجاد شغل برای آنان اقدام نماید.

وی به طرح راهبری شغلی این نهاد در راستای توانمندسازی مددجویان اشاره کرد و گفت: در راستای این طرح افراد صاحب فن در حوزه کسب و کار نسبت به ایجاد شغل برای خانواده‌های مددجو اقدام خواهند کرد که از طریق آن ضمن ایجاد اشتغال، فروش تولیدات مددجویان نیز تضمین خواهد شد.

موسی نژاد افزود: زمینه آموزش نیز با توجه به اینکه عمده مددجویان جویای کار فاقد تخصص و مهارت هستند امداد متناسب با توان و ظرفیت این افراد آنان را آموزش داده و پس از ارائه مشاوره شغلی و تخصصی وارد عرصه اشتغال و تولید خواهد کرد.

وی همچنین به موضوع ورود امداد به مشاغل دانش بنیان اشاره کرد و گفت: به همین خاطر در دو سال اخیر کمیته امداد با همکاری پارک علم و فناوری استان و برخی موسسات دانش بنیان تاکنون چند رویداد کارآفرینی با هدف شناسایی ایده‌ها و استعدادهای جامعه مددجوی تحصیل کرده در این استان برگزار کرده است.

مدیرکل کمیته امداد ایلام در ادامه توانمندسازی در حوزه فرهنگی را یکی دیگر از اضلاع توانمندسازی مددجویان برشمرد و گفت: هم اکنون خدمات فرهنگی این نهاد علاوه بر مددجویان عادی به قشر دانش آموز و دانشجو نیز ارائه می‌شود.

کد خبر 5202057

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha