به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابطعمومی انتشارات سیمای شرق، کتاب «نظریه سواد رسانهای؛ رهیافتی شناختی» نوشته دبلیو جیمز پاتر استاد گروه ارتباطات دانشگاه کالیفرنیا با ترجمه ناصراسدی، محمد سلطانیفر و شهناز هاشمی بهتازگی توسط انتشارات سیمای شرق به چاپ هفتم رسیده است.
ایننوبت، چاپ دوم ویراست دوم اینکتاب محسوب میشود که نویسندهاش در آن، در تلاش است توضیح دهد ذهن انسان هنگام برخورد با جریان پیامهای رسانهای در فرهنگ اشباع شده از اطلاعات چه میکند.
نظریه سواد رسانهای نشان میدهد مخاطبان در برابر هزاران پیام رسانهای که هر روز با آن مواجه میشوند چه تصمیمی باید بگیرند؛ در برابر شمار بسیاری از پیامهای متنوعی که از کانالهای گوناگون پخش میشود، چه واکنشی نشان دهند و چگونه از آن پیامها مفاهیم خود را بسازند. مهمترین نکته اینکه نشان دهد این اقدامات با داشتن سطح بالاتری از سواد رسانهای، چگونه بهتر انجام میشوند.
کتاب «نظریه سواد رسانهای؛ رهیافتی شناختی» نیز یک ادبیات پژوهشی است که چارچوبی برای سواد رسانهای ارائه میدهد، تا برای دانشپژوهان جدید مدخلی از پژوهشهایی باشد که بهطور مستقیم با سواد رسانهای سروکار دارند. مسائل اصلی مطرحشده در بحث گسترده سواد رسانهای، در پیوند با الگویی است که فرضیههای علمی و پیشنهادهای اصولی را برای سازوکارهای دستیابی به سطح بالای سواد رسانهای یکپارچه میکند. اشارههای پژوهشی به خوانندگان نشان میدهد کجا میتوانند عمیقتر به موضوعات بپردازند.
این کتاب ۱۲ فصل دارد که در ۴ بخش گرد آمدهاند. بخش نخست در مورد اساس نظریه سواد رسانهای و شامل دو فصل است. بخش دوم نظریه را معرفی میکند. بخش سوم بخشهای فرایند پردازش اطلاعات را معرفی میکند و در بخش چهارم و پایانی هم، دیدگاه روشنی به دستاندرکاران رسانه ارائه میدهد تا دیگران را در افزایش سواد رسانهای یاری دهند.
ویراست اول کتاب «نظریه سواد رسانهای؛ رهیافتی شناختی» به چاپ پنجم چندی پیش رسید و اکنون چاپ دوم ویراست دوم آن به بازار آمده است.
چاپ هفتم اینکتاب با ۴۱۸ صفحه و قیمت ۱۳۰ هزار تومان عرضه شده است.
نظر شما