به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، تحقیق یادشده که در کالج کینگز لندن بر روی موشها انجام شده، نشان میدهد روزه داری و رژیمهای غذایی مبتنی بر آن نه تنها موجب کاهش وزن افراد میشوند، بلکه حافظه طولانی مدت افراد را هم ارتقا داده و موجب کاهش مشکلات شناختی ناشی از افزایش سن میشوند. در نتیجه ژنهای مرتبط با طول عمر در افراد تقویت شده و آنان مدت زمان بیشتری عمر میکنند.
پیش از این مطالعات متعددی دیگری انجام شده بود که همگی بر مزایای روزه داری دلالت میکردند. از جمله این مزایا میتوان به بازسازی میکروبیوم های مفید روده، مقابله با سرطان، پاکسازی پروتئینهای سمی از بدن که عامل آلزایمر هستند و تقویت سلولهای بدن با هدف جلوگیری از پیری زودرس اشاره کرد.
تحقیق تازه که در یک بازه زمانی سه ماهه بر روی موشها انجام شده، حاکیست در مغز موشهایی که روزه داری کرده و بر همین اساس غذا میخوردند ژنی مرتبط با ماندگاری موسوم به Klotho تقویت شده که روند پیری در پستانداران را کند میکند و این امر موجب افزایش تولید سلولهای عصبی جدیدی در مغز میشود که نقش مهمی در تشکیل حافظه دارند. انتظار میرود تکرار این آزمایش بر روی انسانها نتایج مشابهی به همراه داشته باشد.
نظر شما