به گزارش خبرگزاری مهر، کامبیز مرادی رئیس انستیتو کشتی در این خصوص گفت: دوره کنترل مربیان برای شناسایی مربیان فعال و سازنده و در واقع بررسی کیفیت و کمیت مربیان استان گیلان به مدت ۳ روز در شهر رشت برگزار شد.
وی ادامه داد: در این کلاس نادر ناظری و فرهاد اسماعیل نژاد بعنوان مدرسین انستیتو در بخش کشتی آزاد و فرنگی حضور داشتند، ضمن اینکه بنده نیز در بخش اصول مربیگری و کوچینگ نکاتی را به مربیان انتقال دادم.
مرادی تصریح کرد: در این کلاس ۱۸۰ نفر از مربیان سراسر استان که دارای دفترچه مربیگری بودند (چه داخل بولتن و چه خارج از بولتن مربیان) طی ۳ روز کنترل شدند که از این تعداد ۸۵ نفر به دلایل مختلف از جمله غیبت، عدم آمادگی جسمانی، فعال نبودن در باشگاهها، عدم بار فنی و قدرت انتقال از بولتن مربیان خارج شدند و به برخی نیز این فرصت داده شد تا از طریق ارسال کلیپهای آموزشی خود به انستیتو و مدرسین ارسال کنند تا پس از بررسی نسبت به حضور آنها در بولتن مربیان تصمیم گیری شود.
وی افزود: همچنین حدود ۲۵ نفر از مربیانی که دارای کسوت و قهرمانی بودند نیز به بولتن اضافه شدند تا در خدمت کشتی کشور باشند.
مرادی در مورد سطح مربیان استان گیلان گفت: طبق گزارش مدرسین ما پتانسیل مربیگری در بخش کشتی فرنگی در سطح بالایی بود و مربیان فرنگی استان گیلان دارای دانش فنی و بار علمی مطلوبی بودند که این مورد نوید بخش پیشرفت کشتی در استان خواهد بود. در بخش کشتی آزاد نیز مربیان نیازمند حمایت بیشتر از سوی هیئت کشتی استان به جهت ارتقا فنی هستند.
رئیس انستیتو کشتی اظهار داشت: از طرف فدراسیون کشتی حدود ۱۵۰ جلد کتاب به صورت رایگان در اختیار مربیان استان گیلان قرار گرفت و انستیتو کشتی برگزاری کلاسهای کنترل و دانش افزایی استانهای دیگر در هفته آینده را نیز در دستور کار خود دارد.
وی در پایان با قدردانی از هیئت کشتی استان گیلان گفت: رضی زاده رئیس هیأت کشتی استان از نفرات شرکت کننده در این کلاس هزینهای دریافت نکرد و تمامی هزینهها بر عهده هیئت کشتی استان بود که امیدوارم سایر هیئتهای کشتی استانها نیز در این زمینه باری را از روی دوش مربیان بردارند.
نظر شما