۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۵۴

دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم استان البرز تأکید کرد؛

اهمیت مشارکت مردمی در پیشگیری از وقوع جرایم و آسیب‌های اجتماعی

اهمیت مشارکت مردمی در پیشگیری از وقوع جرایم و آسیب‌های اجتماعی

کرج - دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم استان البرز بر اهمیت مشارکت مردمی در پیشگیری از وقوع جرایم و آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر داراب‌خانی ظهر یکشنبه در نشست مشترک معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری البرز با نهادهای مردمی برگزار شد، اظهار کرد: در این نشست که با برخی نهادهای مردمی استان البرز به دعوت معاون قضائی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان برگزار شده است، می‌خواهیم زمینه توسعه فعالیت‌های مشترک در قالب دستورالعمل نحوه مشارکت و تعامل نهادهای مردمی با قوه قضائیه را بررسی کنیم و راه‌کارهای بهتر شدن این ارتباط را بیابیم.

وی با اشاره به اعلام آمادگی دادگستری استان البرز برای توسعه همکاری‌های مشترک با نهادهای مردمی در قالب دستورالعمل نحوه مشارکت و تعامل نهادهای مردمی با قوه قضائیه بیان کرد: این مسیری است که تازه آغاز شده و بدون تردید در فرآیند اجرای آن، نیازمند درک متقابل از پیش‌نیازها و الزامات آن هستیم تا بتوانیم به درک مشترکی برسیم به هدف اصلی خود نائل آییم.

دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم استان البرز با تأکید بر اهمیت جلب مشارکت مردمی در پیشگیری از وقوع جرایم و آسیب‌های اجتماعی خاطرنشان کرد: امیدواریم تأثیرات مثبت این تعامل و مشارکت، آینده روشن‌تری را پیش رویمان قرار دهد و آسیب‌های اجتماعی به صورت حداکثری از جامعه بزداییم.

وی تصریح کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز با تهیه و تدوین ۷۳ برنامه عملیاتی و اجرایی احصاشده از دستورالعمل نحوه مشارکت و تعامل نهادهای مردمی با قوه قضائیه ابلاغی از سوی ریاست قوه قضائیه به همراه تدوین بیش از ۴۰۰ ریزگام عملیاتی، پایلوت کشوری استخراج این برنامه‌ها شده است و در این زمینه نقش‌آفرینی مهمی خواهد کرد.

زمینه همکاری‌های مشترک بین قوه قضائیه و سمن‌ها فراهم شده است

احمد هنری، مدیرکل مشارکت‌های مردمی و سرمایه اجتماعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه نیز در این نشست ضمن تأکید بر لزوم مدیریت و هم افزایی ظرفیت‌های مردمی در فرآیندهای قضائی گفت: با وجود این دستورالعمل، زمینه همکاری‌های مشترک بین قوه قضائیه و نهادهای مردمی در بستر سامانه مشارکت فراهم شده است.

وی ادامه داد: سازمان‌های مردم نهادی که تمایل به همکاری با قوه قضائیه دارند می‌توانند آمادگی خود را در این سامانه اعلام کنند.

مدیرکل مشارکت‌های مردمی و سرمایه اجتماعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه بیان کرد: تاکنون توانسته‌ایم اطلاعات جامع بیش از ۲۵۰ نهاد مردمی را در سامانه مشارکت‌های مردمی قوه قضائیه ثبت و تأیید کنیم که این اطلاعات به همکاری متقابل کمک مهمی خواهد کرد.

وی با بیان اینکه این اطلاعات شامل موضوع فعالیت تخصصی سازمان‌های مردم‌نهاد، دامنه فعالیت نهاد به صورت ملی، استانی و شهرستانی، شماره ثبت، شماره مجوز، آدرس پستی و شماره تماس آنهاست که به صورت کامل جمع‌آوری شده است، متذکر شد: این سمن‌ها بعد از تأیید اطلاعات به وسیله مراجع ذی‌صلاح، به صورت رسمی در اجرای برخی برنامه‌ها با قوه قضائیه مشارکت خواهند کرد.

در این جلسه نمایندگان نهادهای مردمی استان البرز به بحث و تبادل نظر پیرامون دغدغه‌های خود در خصوص موضوع جلسه پرداختند.

کد خبر 5260649

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مهربانو IR ۲۱:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۷
      0 1
      مردم همجا هستن مسئولین نیستم خواهشا اول حجاب بعد سگ گردانی بعد این ارازلها ک الان خانومها هم اضافه شدن و دخترای ولگرد رو درست کنین صورت زیبایی نداره جامعه خیلی زشت شده پوشش زنها و مردها قلاده ب دستها و سگ گردانها وارازلها وکودکان سبزی فروش در سطح شهر