۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۱۲

رئیس فنی و حرفه‌ای فیروزآباد خبرداد؛

آموزش دولتی۳۴۵هزار نفرساعت برای کارآموزان فنی وحرفه‌ای فیروزآباد

آموزش دولتی۳۴۵هزار نفرساعت برای کارآموزان فنی وحرفه‌ای فیروزآباد

فیروز آباد- رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان فیروزآباد گفت: در سال گذشته به ۶۸۰ نفر کارآموز بیش از ۳۴۵ هزار نفرساعت در بخش آموزش دولتی، خدمت و آموزش ارائه شده است.

غلامرضا محمدی‌فرد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای فیروزآباد با ۱۱ واحد کارگاهی فعال در حوزه خواهران و برادران و ارائه آموزش بیش از ۳۵ حرفه در گروه‌های خدمات، صنعت، کشاورزی و زیر مجموعه صنایع دستی فعالیت می‌کند.

وی افزود: در کنار آموزش‌های بخش دولتی، ۱۵ آموزشگاه بخش خصوصی فعال بوده که رشته‌های صنعت و خدمات را به جوانان و داوطلبان ارائه می‌دهند.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای فیروزآباد با بیان اینکه در سال گذشته به ۶۸۰ کارآموز آموزش‌های لازم ارائه شد، اضافه کرد: انتظار می‌رود از تعداد ذکرشده حدود ۳۰ درصد افراد موفق شده‌اند در بخش خصوصی و یا مشاغل خانگی فعالیت اقتصادی و کسب درآمد کنند.

محمدی‌فرد بیان داشت: این مرکز در رشته‌های ابزار دقیق، پی‌آی‌سی، نقشه‌برداری، الزامات و ایمنی در محیط کار، اتومکانیک، تعمیر برق خودرو، جوشکاری، لوله‌کشی گاز خانگی، جوشکاری آرگون، انرژی‌های نو (خورشیدی)، زیر مجموعه عمران، تعمیر آبگرمکن دیواری در واحد برادران فعالیت دارد.

این مسئول با اشاره به رشته‌های آموزشی واحد خواهران ابراز داشت: در واحد خواهران هم رشته‌های زیرمجموعه مشاغل خانگی و سنتی، صنایع‌دستی از قبیل خیاطی نازک‌دوز مردانه، مُعرّق‌کاری کاشی شکسته، مُعرّق‌کاری ساقه گندم، کیف‌دوز چرم، کیف بافی، بافندگی پوشاک، نقاشی روی سفال، ساخت جعبه‌های تزئینی، سوخت نگار چوب، تاپستری و بزودی گوهر تراشی و… ارائه می‌شود.

محمدی‌فرد گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای فیروزآباد در قالب تیم‌های آموزشی ثابت و سیار شهری، سیار روستایی و عشایری، پادگان، جوار دانشگاهی، جوار صنعت، زندان و مددجویان کمیته امداد و بهزیستی انجام می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه این آموزش‌ها کاملاً با محوریت فقرزدایی و ایجاد زمینه اشتغال جوانان انجام و اجرایی می‌شود، بیان کرد: مهارت‌آموزان بیشتر در تلاش هستند تا در کنار مهارت‌آموزی برای اشتغال هم آمادگی پیدا کنند.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان فیروزآباد بابیان اینکه عوامل مهمی در وضعیت عمومی آموزش‌ها و توسعه نیروی انسانی دخیل هستند، خاطرنشان کرد: مهم‌ترین عامل در بهبود بهره‌وری نیروی انسانی آموزش حین کار است.

او اضافه کرد: یکی از راههای جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه روستاییان و عشایر، افزایش سلامت و بهداشت، ایجاد اشتغال و هنجارهای اجتماعی ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای است.

کد خبر 5265922

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha