به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان برنامه و بودجه، محمدباقر نوبخت در ابتدای این جلسه ضمن قدردانی از میرکاظمی برای قبول مسئولیت خطیر هدایت سازمان برنامه و بودجه و اینکه توانایی خود را زیر بار سنگین و سترگ سازمانی که مأموریت راهبری و رصد توسعه کشور را دارد قرار داده است گفت: در سال ۱۳۹۲ که سیاستهای اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد، اولین کار ما در سازمان برنامه این بود که ۲۴ بند سیاست اقتصاد مقاومتی را به ۱۲ برنامه و ۵۶ طرح و ۱۰۰ پروژه تبدیل کردیم. بر اجرای این پروژهها نظارت داشتیم تا به رشد و توسعه مورد نظر دست پیدا کنیم.
وی افزود: در برنامه ششم برای ۱۴ حوزه فرابخشی و ۳۰ حوزه بخشی وضعیت موجود کشور تبیین شد و اهداف آتی برای ۵ سال و چگونگی اجرای آن به مجلس محترم شورای اسلامی تقدیم اجرای آن آغاز شد. اجرای این برنامه در سالهای نخست رشد اقتصادی ۲ رقمی و تورم تک رقمی را به همراه داشت که از سوی مجامع جهانی نیز رکورد مناسبی ثبت شد و ما توانستیم به شاخصهای مطلوبی دست پیدا کنیم.
رئیس پیشین سازمان برنامه و بودجه کشور با ابراز تأسف از اینکه با بازگشت تحریمها و شرایط پاندمی کرونا، کشور نیازمند تدوین برنامه جدیدی شد؛ ادامه داد: این برنامه در ۱۱ بسته اجرایی تهیه شد و تقسیم کار لازم میان دستگاههای اجرایی کشور به وجود آمد. همچنین برنامهای برای اصلاح ساختار بودجه کشور تهیه کردیم که در آن ۴ محور و ۹ موضوع مرتبط احصا شد که گزارشات آن تهیه و منتشر خواهد شد.
نوبخت در ادامه تصریح کرد: راهبرد ما در شرایط جدید این بود که ببینیم با چه هدفی تحریمهای جدید و بیشتری به ما تحمیل شد؛ هدف استکبار جهانی، اعمال فشارهای اقتصادی بر مردم بود و همزمان تلاش میکردند که با قلت منابع، چرخ توسعه کشور را متوقف کنند. راهبرد ما در مقابل این هدف شوم دشمنان این بود که همین منابع محدود را با اولویت به سفرههای مردم برسانیم. لذا سعی کردیم بخشی از حقوق کارکنان دولت، بازنشستگان، افراد تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی را با همین منابع محدود افزایش دهیم و با بخش دیگر منابع، اجازه ندهیم که چرخ توسعه کشور کند یا متوقف شود.
معاون رئیس جمهور در دولتهای یازدهم و دوازدهم، خاطرنشان کرد: طرحهای عمرانی کشور یکی پس از دیگری از سوی سازمان برنامه و بودجه پشتیبانی شد و علاوه بر آن نظارت مستمر بر اجرای این طرحها صورت میگرفت. کما اینکه در تمامی آخر هفتهها طرحهای عمرانی، ریلی، سدها و بیمارستانها با جمله «علی برکت الله» رئیس جمهور افتتاح میشدند.
وی همچنین از نگاه ویژه سازمان برنامه و بودجه کشور به انسانهای شریف و محرومینی که انقلاب برای آنها به پیروزی رسید؛ یاد کرد و افزود: در همین راستا بیش از ۱۴۰ هزار واحد مسکن محرومین با همکاری بنیاد مسکن و کمیته امداد امام خمینی در سراسر کشور ساخته و تحویل این عزیزان داده شد.
نوبخت با تاکید بر اینکه راهبرد سازمان برنامه و بودجه کشور در ۸ سال گذشته، توجه به مسائل معیشتی و همزمان توجه به عمران و آبادانی کشور بوده است؛ در پایان گفت: از تمام همکارانم در سازمان برنامه و بودجه، سازمان مدیریت و برنامهریزی استانها و سازمانهای مرتبط با سازمان برنامه و بودجه قدردانی میکنم که در این مقطع بسیار حساس مأموریتشان را به نحو احسنت انجام دادند.
نظر شما