داوود حسنی در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: متکدیان چند گروه هستند؛ برخی از خارج استان برای تکدیگری میآیند و این افراد وقتی در اردوگاه آسیبهای اجتماعی ساماندهی میشوند، برخی به محل سکونت خود بازگردانده و معتادان به کمپهای ماده ۱۶ برای ترک اعتیاد ارجاع داده میشوند.
وی ادامه داد: متکدیان شهر زنجان در صورت تکرار فعالیت خود، مورد پیگرد قضائی و قانونی قرار میگیرند تا بتوانیم جلوی این افراد را بگیریم.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر زنجان با اشاره به اینکه متکدیان با کار کم زحمت درآمد بالایی به دست میآورند خاطرنشان کرد: این افراد با حضور در چهارراهها و معابر و با تحریک احساسات مردم گاهاً درآمدهای روزانه بیش از ۱۰ تا ۱۵ میلیون پیدا میکنند.
وی تصریح کرد: پیگیریها نشان میدهد این افراد نیازمند نبوده و از عدم رعایت قانون و احساسات مردم سوءاستفاده میکنند.
حسنی یادآور شد: حدود ۲۵ دستگاه به صورت غیرمستقیم، هشت دستگاه مستقیم و در مجموع ۳۳ دستگاه در خصوص ساماندهی متکدیان درگیر هستند و امیدواریم همه وظایف خود را انجام دهند تا به وضعیت مطلوب برسیم.
وی با تأکید بر اینکه ساماندهی متکدیان و زبالهگردها در گرو فرهنگسازی و قانع کردن شهروندان است، عنوان کرد: کمک به این افراد نه تنها کار خیر نیست بلکه دامن زدن به شر است و مردم و دستگاهها باید پای کار بیایند تا پدیده ناخوشایند تکدیگری و زبالهگردی کمتر شود.
عضو شورای شهر زنجان ادامه داد: همکاری مردم در تفکیک زباله از مبدأ با فعالیت یک شرکت دانشبنیان میتواند به کاهش زبالهگرد کمک کند.
وی افزود: شهرداری زنجان با همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر اقدام به ایجاد کمپ ماده ۱۶ برای نگهداری معتادان متجاهر کرده و سپس به سمت ترک اعتیاد و اقدامات بازتوانی پیش میرود.
نظر شما