به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عبدالرسول همتی بعد از ظهر شنبه با حضور در استودیو سلامت فارس در جمع خبرنگاران با اعلام آخرین آمارهای مربوط به کرونا ویروس در استان فارس گفت: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، یک میلیون و ۳۳۳ هزار و ۱۰۵ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاههای استان تهیه شده که با بررسی نمونههای انجام شده، ۴۰۰ هزار و ۳۲۹ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است؛ همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی» تاکنون، ۱۸۳ هزار و ۸۰۳ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۴۰ هزار و ۶۸۸ بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۴۴۱ هزار و ۱۷ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.
او همچنین از بهبودی ۴۲۶ هزار و ۴۷ نفر از ابتدا تاکنون خبر داد که از بیمارستانها مرخص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شدهاند.
معاون بهداشت دانشگاه در ادامه با اعلام جان باختن ۱۳ هم استانی دیگر در اثر این بیماری طی روز گذشته تاکنون، مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تاکنون را ۶ هزار و ۶۰۱ نفر اعلام کرد.
دکتر همتی با بیان اینکه ۲۶۲ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستانهای استان بستری شدهاند، افزود: هم اکنون دو هزار و ۴۰۴ بیمار مثبت و مشکوک دارای علائم در بیمارستانهای فارس بستری هستند که از این تعداد، ۲۶۳ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخشهای ICU، مراقبتهای ویژه درمانی دریافت میکنند.
معاون بهداشت دانشگاه با اعلام اینکه در روز گذشته مدافعان سلامت حوزه بهداشت استان فارس ۲۸ هزار و ۶۹۵ واکسن در پایگاههای تجمیعی واکسیناسیون در شیراز و شهرستانها، به مردم استان تزریق کردهاند، گفت: تاکنون دو میلیون و ۱۷۲ هزار و ۶۶۱ دوز اول واکسن کرونا معادل ۷۱ درصد جمعیت هدف و ۸۶۳ هزار و ۲۹۳ دوز دوم واکسن کرونا معادل ۲۸ درصد جمعیت هدف، به جمعیت هدف در فارس تزریق شده است و تاکنون تزریق واکسن کرونا در فارس به سه میلیون و ۳۵ هزار و ۹۵۴ دوز رسیده است.
او با اعلام این مطلب که تمام سالنهای واکسیناسیون بر اساس برنامهای که از سوی روابط عمومی دانشگاه اعلام میشود، فعالیت دارند و واکسن نیز به اندازه کافی وجود دارد، از تمام افرادی که تاکنون برای دریافت واکسن اقدام نکردهاند، خواست هرچه زودتر برای دریافت واکسن کرونا به مراکز واکسیناسیون تعیین شده در استان مراجعه کنند.
معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به اربعین حسینی، گفت: پروازهای اربعین حسینی از یکم مهر ۱۴۰۰ آغاز شده و تاکنون هفت پرواز ویژه عزداران اربعین حسینی از مبدا فرودگاه بین المللی شهید آیت اله دستغیب به مقصد نجف اشرف در کشور عراق، انجام شده و هزار و ۳۵۰ زائر اباعبدالله الحسین (ع) با این پروازها از کشور خارج شدهاند.
دکتر همتی افزود: به این منظور در فرودگاه شیراز و تمام فرودگاههای بین المللی استان، کارشناسان بهداشتی در سه نوبت کاری برای حفاظت و بررسی مسافران در زمینه مسائلی مانند واکسن کرونا و کنترل بیماری کووید ۱۹ مشغول فعالیت هستند و در هنگام ورود و خروج مسافران اقدامات لازم مانند تست سریع برای زائران اربعین و همچنین تست مولکولی تشخیص کرونا برای مسافران سایر پروازهای خارجی و ارائه آموزشهای مربوطه در زمینه کرونا برای مسافران انجام میشود.
او اضافه کرد: در صورت بازگشایی مرزهای زمینی کشور برای عبور زائران اربعین حسینی، ایستگاههایی در شهرهای مرزی استان فارس با استانهای همجوار مانند مرز شهرستان رستم به سمت استان خوزستان نیز از سوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز راه اندازی خواهد شد تا خدمات لازم به زائران اربعین ارائه شود.
نظر شما